Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli boncuk kamelya özledim kzılar sizi enson boncuğumuzun aşk haberlerini almıştım nasıl varmı bi ilerleme kamelyacım sizde varmı bi gelişme söz nişan öpüldünüz kızlar

var var olmazmı haberler bizimkinin sevgilisi çıktı benimde gönüm geçti hihihiih :)))
şimdi başka biri var ama ben böle platonik yaşayarak yaşlanıp gitcem sanırım :))
geri bi adım atsa olacak bişler ama tık yok bizim beyde neydecemi şaştım daaa :)

eveeeet bu ayın basında bende aranıza katıldım ısten ayrıldım kızlar... ayrılmadan onceden yanı yaklasık 1 aydır ıs bakıyorum ama henuz bulamadım.. kolay kolayda bulamayacagımı bılıyorum hayırlısı dıyelım artık

slm kıslar epeydir baktığım yoktu coşmuşsunuz :))
kpss başvuru tarihleri ücretleri atama tarihleri (belirli olanlar) ösym sitesinde mevcut...takıldığınız yerlerde bakılabilir
Boncuk platonik ömrümüz geçiyo cnm :KK43:( mafoldumben klasik bir sözdür ama kısaca seni seveni sev çoban olsa yani... opuyorumnanaktan peşinden koşunca kıymete biniyo beyzadeler...yüz vermeyince koşuyolar yaa..acısını seven bizden çıkartıyorlar...
kamelya 3-5 ay daha dişini sık...sınavı atlat...sonra bakarsın işlere..nasılsa yaz geliyor.yazın işler açılıyo...

tamam canım sorayım sedna arkadaşım ilk önce merhaba bende işkurun kursuna katılmayı düşünüyorum ama öğrenmek istediğim bu kursa katılıp bitirdikten sonra başka kurslara da katılabilir miyiz yoksa belli bir süreden sonra mı hakkımız oluyor?

kızlar kusura bakmayın..epeydir uğramıyoudm...geriye dönüp bakayım dedim şimdi gördüm yazılarnları :kedi: mesaj atarsanız daha hızlı yanıt verebilirm...
sherin işkur kurs faaliyetlerinden kurslara katılır seçilirsen
(seçildikten kursa katılmaktan vazgeçsen dahi) 24 ay başka bir kursa katılamazsın.
boncuk, ücretlerin ödenmesi kursa bağlıdır..ay sonlarında yatar para...işsizlik , kurs,tyçp gibi bütün programlar da aynıdır.ay sonunda otomatik yatar hesaba..

Merhabaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm :))))))))))))))))))) Size süperr bir haberim varrrrrrrrrrrr
işe başladımmmm 2 gün olduuuuuuuuuuuuuu :)))) Darısı tüm işsiz arkadaşlaraa..AMıNN..Şuan iş yerinden size yazıyorum..hafta sonu cumartesi pazar tatilim..fazla nete giremiyorum..hafta sonu akşam buluşup sohbet edelimm...hepinizi kocaman öpüyorummmm
.:)

Merhabaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm :))))))))))))))))))) Size süperr bir haberim varrrrrrrrrrrr
işe başladımmmm 2 gün olduuuuuuuuuuuuuu :)))) Darısı tüm işsiz arkadaşlaraa..AMİNN..Şuan iş yerinden size yazıyorum..hafta sonu cumartesi pazar tatilim..fazla nete giremiyorum..hafta sonu akşam buluşup sohbet edelimm...hepinizi kocaman öpüyorummmm

hayırlı olsun kamelyam.:nazar:a.s.

Bu arada işsizler kervanına her geçen gün yeni bir halka daha ekleniyor ne olucak bizim halimiz :çok üzgünüm:

hayırlı olsun kamelyam.:nazar:a.s.

Bu arada işsizler kervanına her geçen gün yeni bir halka daha ekleniyor ne olucak bizim halimiz :çok üzgünüm:

Canımmm iyi dileklerin için cok tşk ederimm...opuyorumnanaktan evet tatlımm işsizlik türkiyenin en büyük sorunu...o yüzden tüm gençlerin allah yar ve yardımcısı olsun..işsiz arkadaşlara hayırlı iş kapıları diliyorum...ben 1,5 yıldır işsizdim.sonunda bir kapı acıldıı.bugün işte ilk günüm dün evrakları felan teslim ettim..hakkımızda hayırlısı olsunn..

kate_34
canımm sen çalışıyormusunn ? profilinde memur yazıyorr..çalışıyorsan iş yaşamında başarılar tatlımm..a.s.

kamelyaaaaaaaa süper bi haber darısı bizlere inş... nerde başladın anlatt biraz yaaa çok sevindim canımmmmmmmmm :lepi:

Saoll boncugummm cok tşk ederimmmmmm......darısı sana tatlımmmmm .....canım bir ilaç firmasındaaa bölge müdürlüğünde ofis asistanı olarak işe başladımmm :)) bakalım artık zaman ne gösterecek ...:))

kate_34
canımm sen çalışıyormusunn ? profilinde memur yazıyorr..çalışıyorsan iş yaşamında başarılar tatlımm..a.s.

canım malesef ben şuanda çalışmıyorum ancak kpss ye hazırlanıyorum o yüzden memur diye yazdım bişeyi 40 kere söylersen olur derler kaydirigubbakcemile3 bende yazayım dedim öylesine işte

İhtiyaç yayınlarının setini aldım onlardan çalışıyorum işte

merhaba kızlar topic i daha yeni farkettim benide aranıza alın bende 2 aydır işsizim daha nice aylar görücem gibi. çok zor bu işsizlik. inş hepimiz en yakın zamanda kurtuluruz bu sıkıntıdan kızlar

işe başladımmmm 2 gün olduuuuuuuuuuuuuu :)))) Darısı tüm işsiz arkadaşlaraa..AMİNN..Şuan iş yerinden size yazıyorum..hafta sonu cumartesi pazar tatilim..fazla nete giremiyorum..hafta sonu akşam buluşup sohbet edelimm...hepinizi kocaman öpüyorummmm

süpermişŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizhayırlı olsun güzeel kız çok çok sevindim yasempatiksalakcinni

bende geldim. bende forum doldurdum . üniversitede sekreterlik,memurluk bakalım hangisi olacak ve kabul edilecek miyim.?

beklemekte ayrı bir dertmiş.

canım malesef ben şuanda çalışmıyorum ancak kpss ye hazırlanıyorum o yüzden memur diye yazdım bişeyi 40 kere söylersen olur derler kaydirigubbakcemile3 bende yazayım dedim öylesine işte

İhtiyaç yayınlarının setini aldım onlardan çalışıyorum işte

güvender i de tavsiye edebilrim kaydirigubbakcemile5

güzel birtanem çok da yoğun allaha şükür sen nasılsın cidden çok çok uzun zmn oldu

X