Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar napıyosunuzz..ya moralim acayip bozuldu senağlama bizimkilerle tartıştımm....herşey üstüste geliyorrr....

Kızlar ben karar verdimmm işimi adana dışından bulup biraz cevreden aileden uzaklaşmak istiyorumm..egerki işim adanada olursa ayrı ev tutacagımmm:KK43:((( herşey üstüme geliyorrrrrrrrrr

Kızlar ben karar verdimmm işimi adana dışından bulup biraz cevreden aileden uzaklaşmak istiyorumm..egerki işim adanada olursa ayrı ev tutacagımmm:KK43:((( herşey üstüme geliyorrrrrrrrrr

senin neyin var canım ya bu kadar isyanlardasınsenağlama

aynen kamelya çok bunaldım görmek istemiyorum bende kimseyi herşeye bi söz bi sitem ediyolar ya hiç anlamıyolar evdekilerle bende küsüm özeliikle babmla geçinemiyorum napcam bilmiyorum bu işe bağlamıştım umudumu oda olmadı dünden beri aglıyorum desem yalan olmaz

1 ayda kesin veriyorlarmıymış peki

canım işkurun kursları varmış veriyolarmış bana demedilerki lazım ben bu işi şubattan beri bekliyorum bütün kış evdeydim gerekli olcak deselerdi almazmıydım salak salak evde oturdum boşa bissürü vaktim geçti şimdi akıl ediyolar bahane dediğin gibi gıcıklık

düşün bu işte en az lise mezunu olmak gerekiyo ama ortaokul mezunu bikaç adam var eee hani belgeler önemliydi adamın varsa bu işler böle ama sağlam olacaklar

valla ben babama çok güveniyodum herkes diyo nasıl bulamıyon bu kıza iş diye bide teyzem varda oda öle hiç bişe yapamıyolar iyice gözümden düştüler ne bilim ya sinirlerim çok bozuk kimseyle konuşmuyorum herkese küstüm bana dokunmasınlar bişede sölemesinler

hiç birini görmek istemiyorumm

iki yıldır bi küçük bi işe girdiremediler ya

ben fazla bişe istemiyorumki

canım işkurun kursları varmış veriyolarmış bana demedilerki lazım ben bu işi şubattan beri bekliyorum bütün kış evdeydim gerekli olcak deselerdi almazmıydım salak salak evde oturdum boşa bissürü vaktim geçti şimdi akıl ediyolar bahane dediğin gibi gıcıklık

düşün bu işte en az lise mezunu olmak gerekiyo ama ortaokul mezunu bikaç adam var eee hani belgeler önemliydi adamın varsa bu işler böle ama sağlam olacaklar

valla ben babama çok güveniyodum herkes diyo nasıl bulamıyon bu kıza iş diye bide teyzem varda oda öle hiç bişe yapamıyolar iyice gözümden düştüler ne bilim ya sinirlerim çok bozuk kimseyle konuşmuyorum herkese küstüm bana dokunmasınlar bişede sölemesinler

hiç birini görmek istemiyorumm

iki yıldır bi küçük bi işe girdiremediler ya

ben fazla bişe istemiyorumki

anlattıklarını birebir yaşadım desem çevre konuşmayı biliyor ama icraata geldimi kaçıp gidiyorlar:eek:klava:yapamayacaksan umutlandırma kardeşim değil mi:eek:klava:

anlattıklarını birebir yaşadım desem çevre konuşmayı biliyor ama icraata geldimi kaçıp gidiyorlar:eek:klava:yapamayacaksan umutlandırma kardeşim değil mi:eek:klava:

aynen öyle tatlım artık bakacam hiç bişey yapamıyolar

bende kendim gidip bakacam iş magazalara filan tezgahtar filan alıyolar onlara bakacam napıyım kimsenin yüzünü görmek istemiyorum
onada karışıyolar okadar okudun bunun içinmi diyolarr ee iş konusuna gelince tın yok babam diyodu sen okulu bitir gel işin hazır hanii 2007 den beri hiç bişey yok

bide babamla konuşamıyoruz hemen sinirleniyo bagırıyo ben 25 yaşındayım alınacagımı hiç düşünmüyo mesela şimdi aradı tc ni ver diyo napcam diyorum lazım diyo hiçbizaman açıklama yapmıyo sinir ediyo beni

birkez 350 milyona çalıştığımı biliyorum anacım ben:çok üzgünüm:

valla canım 350 degil 100 lira verseler çalışacam çok bunaldım bildiğin gibi degil yani

arkadaşımın düğünü var bahsetmiştim kardeşim gibi düğününde olmak istiyorum ama maddi durum ailemden para istemicem onlarda sanmıyorum al git diyecekler off napcam ya nasıl sevinmiştim kendi paramla gidecem iyi bi hediye filan alaırım diye

aha şimdi aradılar bide evraklarını hazırla ne hazırlıcam diyorum evrak hazırla Allah ım çıldırtacak bunlar beni ya
delikafadulden

valla canım 350 degil 100 lira verseler çalışacam çok bunaldım bildiğin gibi degil yani

arkadaşımın düğünü var bahsetmiştim kardeşim gibi düğününde olmak istiyorum ama maddi durum ailemden para istemicem onlarda sanmıyorum al git diyecekler off napcam ya nasıl sevinmiştim kendi paramla gidecem iyi bi hediye filan alaırım diye

aha şimdi aradılar bide evraklarını hazırla ne hazırlıcam diyorum evrak hazırla Allah ım çıldırtacak bunlar beni ya
delikafadulden

iş yerinden mi aradılar kızalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldenhadi hayırlısı bitrde şu kursu başla şu işe

slm kızlar boncuk hayatım bu kadar bırakma kendini kısmetinde varsa zaten işe başlarsın sadece sen böyle değilsin nerdeyse türkiyedeki bütün mezunlar bu durumu yaşıyor üzme kendini canım bu yaşlara bir daha gelmiycez biraz takmamaya çalış

X