- 17 Mart 2008
- 826
- 3
- 43
- Konu Sahibi kardelen18
benim durum karışık canımmsenağlama:1no2:CADIARZUfisfisfis
kuzum kim üzdü seni kırayım hemen kafasınıklava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim durum karışık canımmsenağlama:1no2:CADIARZUfisfisfis
Seksi sineğim valla neyleyim o zaman ki sultanlığı yaş gelmiş 28'e ben benden gidiyor.Hiç birşey yapamıyorum bundan iki buçuk yıl önce böyle benim gibi zottirik bir kız bu hallere düşecek deseler vallahi inanmazdım.Kız tuvalete bile gidemiyorum.
ayy canım benim yaaa.... kıyamam sana.... ama olsun her güclügün güzel bi tarafı var... hem daha cok gencmissin ne güzel... allah analı babalı büyütür insallah.. saglıklı güzel büyrler umarım.. :1hug:
ayy canım benim yaaa.... kıyamam sana.... ama olsun her güclügün güzel bi tarafı var... hem daha cok gencmissin ne güzel... allah analı babalı büyütür insallah.. saglıklı güzel büyrler umarım.. :1hug:
ayy giremiyorum siteye yarım saattir cevap yazmaya çalışıyom
kızlar ben geldim acil size ihtiycım var
ya umarım rahatsız etmedim bişey paylaşıcam bide bişey anlatcam bide bişey sorcam.. ama gülmeyin olurmu..
şimdi 2 sene önce okuldan bi cocuk benle cıkmak istedi.. yemek yedik biraz görüştük ama ben yapamicamı söledim olmadı.. sonra bu baskasıyla cıkmaya basladı ee bende sevgilimle birlikteyim.. ama kız beni her gördügü yerde süzüyo koca üniversitede nerede görse arkadaslarına gösteriyo.. kız benden kısa kilolu ama ne bilim bugün gördüm kızı bi havalr gelmiş falan kendimi kötü hissettim bende gayet spor gitmiştim.. simdi o kızla karsılasıcam bogasım gelio.. göstermesin beni ilgilenmesin benle.. ne yapim ya.. sinir oldum