- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- Konu Sahibi kardelen18
slm kızlar,nasılsınız....
biraz kafa dağıtmam lazım,nette son dakika haberlere bakıyordum,bayılmak üzereeyim...imdaaaat....
ben iyiyimde sana ne olduu kuzummmmmmmmmm imdatt diyosunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar,nasılsınız....
biraz kafa dağıtmam lazım,nette son dakika haberlere bakıyordum,bayılmak üzereeyim...imdaaaat....
daha ne olsun...
ya boş ver anlatıpta sizi de kasmayım...
hey kızlar nerdesiniz yaaa,biraz şamata yapmaya ne dersiniz....
ya kalkınsana artık be akşam oldu.Sabahın altısından beri ayaktayım.Siz evinizde fosur fosur oh ne ala.Kalkınnnnnnnnnnnnnnnnn kıskançlıktan çatlıycam şimdi.
fıstıklar nbr.. ya ben mi gecikiyorum kimse olmuyo yoksa baska bi durum mu var bilemedim.. yetişemiyorum kimseye.. kimse yok.... =(
heh kalkın ya valla siz yatarken burada hem tek kalıyom hemde siz yatıyonuz diye kıskanıyom vala.
heh kalkın ya valla siz yatarken burada hem tek kalıyom hemde siz yatıyonuz diye kıskanıyom vala.
kimmis o yatanlar.. bende erken kalkıorum kaydirigubbakcemile söyle bakim kimmiş.
ahhhhhhhh cok yoruldum.. carsıya git onu al bunu al bulamıyınca bide oraya bide dönmesi cabası.. canım cıktı... ne kadar ii oldugumu sen düşün =)) sende ne var ne yok.. nasıl gidio..
12de uyandım ben :roflol:[/QUO
Yavru kavun karpuz hikayesini hatırlatırım sana maşallah yani.şutarafagitti
Aha şu kardelen valla daha yeni geldi.naniknanik
tembel sey seni... güzellik uykusuna mı yattın..:dilcikar: bizde sabah afyonumuz patlamadn yola koyuluyozkaydirigubbakcemile312de uyandım ben :roflol:
bide topik sahibi olacak bizleri agırlayacak sözde... :1closedeyes: ah ah ben ev sahibi olacaktımki neyse.. burası güzel fazlasıyla yeter ....Aha şu kardelen valla daha yeni geldi.naniknanik
aynen dün ben öyleydim alışverişe gittim bi tane badi aldım başkada bişey almadım gez gez bi hal oldum bide geri dönme yordu beni öyle işte bugünde evdeyim dinleniyorum güzelim....
12de uyandım ben :roflol:[/QUO
Yavru kavun karpuz hikayesini hatırlatırım sana maşallah yani.şutarafagitti
:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
ya ben hep yazarken gec kalıyorum.. sohbet menüsünü kullansak ya.. oraya girebiliomusunuz