- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi Nazendecan
Ama çok ayıpEşeksen düşer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama çok ayıpEşeksen düşer
Tam da bu tavırdayım şu an. Bunun için üye olmak abartı geldi bana. Başka derdin mi yok hakikaten?ayy bu mu dert diye tavırlara girmişler.
KIrmizi degilsen git burdan gxhxhxh
Yalana da bak ama yukarıda ikinci üyelik yazıyor.ya bi konu okudum sabah bi kadın hamileymiş eşi sürekli söz verip tutmuyomuş kadında içini dökmüş. altına bir yorum yazmışlar şok oldum. ve ben burayı daha öncede takip ediyordum. Bugün hesap açtım sadece
Sana da alıcam bi kırmızı.KIrmizi degilsen git burdan gxhxhxh
size proluk alacaaamm. Güldür güldürde ki adam gibiHadi gel koluma gir, gidelim buralardan
Mesela benTam tersine cok güzel yorumlar yapıp uzun uzadıya yazan cok tatlı üyeler de var.
Edilmiyor maalesefAsıl hesap ifşa edildi mi?
Ay lütfen edilsin çünkü
Oha yine mi banlancam ya öffffEdilmiyor maalesef
Niye banlancan ayol. Bissi yapmadın ki (sen banlanirsan ben de banlanirim )Oha yine mi banlancam ya öffff
Olabilir konuya o zaman hiç yazmamışım ama şimdi okudum. Kendini savunmak için o zaman da bir üyelik daha almış. İnsanlar sen konu sahibi misin diyince inkar etmiş ama birleştirilmiş üyelikleri. Yine gelmiş olabilir. Yoksa başka hangi üye aylar önceki konu için üyelik alsın. Güncel linçlenen biri olsa neyse.H Hafsanuralli546 siz miydiniz?
Bir tahminde bulundum diyelimNiye banlancan ayol. Bissi yapmadın ki (sen banlanirsan ben de banlanirim )
Tüh ya keşke son durum hakkında bilgi de verseydi.smsjdjOlabilir konuya o zaman hiç yazmamışım ama şimdi okudum. Kendini savunmak için o zaman da bir üyelik daha almış. İnsanlar sen konu sahibi misin diyince inkar etmiş ama birleştirilmiş üyelikleri. Yine gelmiş olabilir. Yoksa başka hangi üye aylar önceki konu için üyelik alsın. Güncel linçlenen biri olsa neyse.
Üstünden 6 ay geçmiş hala arkasına dusmesi de ilginç eğer oysa.Olabilir konuya o zaman hiç yazmamışım ama şimdi okudum. Kendini savunmak için o zaman da bir üyelik daha almış. İnsanlar sen konu sahibi misin diyince inkar etmiş ama birleştirilmiş üyelikleri. Yine gelmiş olabilir. Yoksa başka hangi üye aylar önceki konu için üyelik alsın. Güncel linçlenen biri olsa neyse.
Ne takıntılı insanlar var, ne bilelim o kadar uzak bir tarih olacağını? Bakü deyince Nilüfer geldi aklıma benim.Olabilir konuya o zaman hiç yazmamışım ama şimdi okudum. Kendini savunmak için o zaman da bir üyelik daha almış. İnsanlar sen konu sahibi misin diyince inkar etmiş ama birleştirilmiş üyelikleri. Yine gelmiş olabilir. Yoksa başka hangi üye aylar önceki konu için üyelik alsın. Güncel linçlenen biri olsa neyse.
Başka birinin 6 ay önceki konusunun peşine düşmesi daha ilginç olurduÜstünden 6 ay geçmiş hala arkasına dusmesi de ilginç eğer oysa.
Benim de direkt aklıma nilüfer gelmişti. Hatta hamile mi o diye şaşırdım.Ne takıntılı insanlar var, ne bilelim o kadar uzak bir tarih olacağını? Bakü deyince Nilüfer geldi aklıma benim.