• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buranın ağaları mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojinin nasıl bir şey olduğunu, duvarların arkasında yazan kişinin ne yaşadığını hangi psikoloji ile yazdığını bilmeden yazılan kelimeler belki de bir nsanın hayatına veda etmesine sebep olabileceğini bilemiyorlar maalesef sözler kelimeler çok tehlikelidir ziyan etmemek lazım hayır söyle ya sus

Kim bilir. Bir de bu kaçıncı konu böyle üyeler üzerinden açılan. 1 tanesi hariç hepsi böyle isim vermeden yazıyor. Belki de öyle bir durum yok kafa buluyor. Zaten ban alacaksın bari yaz kurtul😂
Ben bahsettiği konuyu hatırladım. Kadın 8 aylık falan hamileydi ve bebeği benimseyemediğini yazmıştı falan

ekşi sözlükte de yazıyorum
Ben ekside yazanları daha elit bulurdum. Yanılmışım. Herkesin özgürlüğüne saygı diyoruz lafta ama iş gerçekten saygı duymaya gelince yok. İsteyen istediğini yazsın siz daha iyi bir üslupla kendi fikrinizi yazın tartışalım. Yoksa forumun ne manası var?

Psikolojinin nasıl bir şey olduğunu, duvarların arkasında yazan kişinin ne yaşadığını hangi psikoloji ile yazdığını bilmeden yazılan kelimeler belki de bir nsanın hayatına veda etmesine sebep olabileceğini bilemiyorlar maalesef sözler kelimeler çok tehlikelidir ziyan etmemek lazım hayır söyle ya sus
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN

Ben ekside yazanları daha elit bulurdum. Yanılmışım. Herkesin özgürlüğüne saygı diyoruz lafta ama iş gerçekten saygı duymaya gelince yok. İsteyen istediğini yazsın siz daha iyi bir üslupla kendi fikrinizi yazın tartışalım. Yoksa forumun ne manası var?
Ben de tıpkı sizin gibi düşünüyorum.

ekşi sözlükte de yazıyorum
Ekşide yazarken midesi bulanmayan bir insan kadınlar kulübüne laf diyemez. Nerde kadın düşmanı incel, abazan varsa toplanmış tüm gün kadınları gömüyorlar. O ortamda yazabiliyosun da burdakiler mi zorba geldi?

Ekleme: haha arkadaş 2.üyelik diye banlanmış 🤣

Ben bahsettiği konuyu hatırladım. Kadın 8 aylık falan hamileydi ve bebeği benimseyemediğini yazmıştı falan
evet o kadın. Ben çok üzüldüm arkadaşlar size yapılan torumlar normal mi geliyo?

Burada bir kaç kişi var her açılan konuya o gün işleri yokmuş gibi koşa koşa cevap veriyorlar hem millete destek değil hem köstek oluyorlar hem de gereksiz bir şekilde eğleniyorlar. İsimleri kırmızı yazıyor diye burayı kendilerinin oyun bahçesi görüyorlar. Biri konu açmış eşini sevmediğini ama hamile olduğunu anlatmış. Bi çare beklemiş resmen akıl beklemiş. Kadına demediklerini bırakmamışlar. Çocuğu babaya ver sen nasıl kadınsın vs vs
biri başka bir şeyden dert yanıyor. ayy bu mu dert diye tavırlara girmişler.

HAYIRDIR YA?? BU ÜLKE KOSKOCA 6 ŞUBAT DEPREMİNİ ATLATTI. Herkesin psikolojisi yerle bir kime ne etki bıraktığını bilemezsiniz.
DALGA GEÇMEYİN ARTIK İNSANLARLA
şey yapabilirsin. vegan yoğurtlar var onlardan yiyebilirsin

buradakilerin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum. Hala bana gelip bu musun şu musun diyolar. Ya arkadaşlar hepinizin kafası mı güzel?
Siz neden aylar önceki konu için gelip burada duyar kasıyorsunuz. Madem bu kadar dokundu size o zaman üyelik alıp da gelip düşüncelerinizi yazsaydınız.

Depremle kocasını sevmeyen kadını nasıl bağladınız birbirine
Hepimizi fetocu, terörist ilan etmedigine şükür:)
Konuyu bilmiyorum ama kötü kocadan, bitecek evlilikten hamile kalana ben de kiziyorum. Adam bir saniyede delirmedi ya, bir ölç biç bu adamdan baba olur mu. Olan çocuğa oluyor, adamlar şeyinin keyfinde yaşıyorlar, çocuk baba yokluğu çekiyor
benim üzüldüğüm burada cidden akıl bekleyenler var. Yukarıda bahsettiğim olay sadece bir konun örneği. Kadına demişler ki Allah o çocuğu senden korusun. Bebek daha anne karnında... E kadının psikolojisi bozuk ki belli ya bebeğe bi şey yapsa. Bu günah değil mi ya. Ben buna üzüldüğüm için böyle bi başlık açtım
Bu dediğiniz şeyde de eger dediğiniz gibi psikolojisi bozuk, bebeğe bir şey yapma ihtimali olan biriyse herkes doğru demiş, Allah o çocuğu o kadından korusun. Bunda yanlış olan ne var ki?

Eşeksen düşer

Hahahah atasozleri gündelik yasamda edinilmis tecrubeyi insan hayatina benzetilen kısmı icin kullanilir. Esegin karsisina gecip "esek oldugun icin karpuz kabugu duser" denmez zaten insanlar icin kullanilir 🤣 Eksi sozlukten kopup gerçek dünyaya dönüş yapmazsaniz daha cok aglarsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back