- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.319
- 548
- 25
- Konu Sahibi Nazendecan
Ula yoksa öyle bir konu yok muBen de bulamadım hangisi diye sormaya geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ula yoksa öyle bir konu yok muBen de bulamadım hangisi diye sormaya geldim
ekşi sözlükte de yazıyorumEski üyesin belli ben yeni üye olduğum zamanlar ban ne bilmiyordum bile
Gömün demiyorum arkadaşlar. Bakın konuyu tekrar anlatıyorum. Bir kadın eşinden şikayetçi eşi evlenmeden önce hatta evlendikten sonra bile kadına yeri dolmayan bir sürü söz vermiş kadın da artık isyan etmiş. ve hamile. altına gelen yorumlarda kadına Allah senden o çocuğu korusun vs vs yazmışlar. Belli ki kadının psikolojisi iyi değil. tabii ki burası psikiyatri merkezi değil ama ya kadın o kafayla bebeğe zarar verse? ben buna üzüldüğüm için diyorum
Atcam buluncaLink atin bakalim bari. Normalde erkekler ve kv leri linclenir, yanlis anlasilma olmus olabilir
Yeni konu açacağım oraya olumsuz şekilde yorum yapan kırmızı üyeleri belirtirimBirkaç kırmızı üye diyeceginize direkt kim olduklarını yazın da bilelim.
Bahsettiği konu bu değil.
İsimlerin yanında tek ayak cezası yazıyordu sormuştum hatta o ne niye bazılarının yanında tek ayak cezası yazıyor diye öyle öğrendim yani10 uzerinden 10 tespit
Bence de.Ben direkt olarak bahsettiği konunun sahibi olduğunu düşünüyorum.
Kim bilir. Bir de bu kaçıncı konu böyle üyeler üzerinden açılan. 1 tanesi hariç hepsi böyle isim vermeden yazıyor. Belki de öyle bir durum yok kafa buluyor. Zaten ban alacaksın bari yaz kurtulUla yoksa öyle bir konu yok mu
Hayır ya alakası yok. Kadın şuan baküde bulamadım konuyuBahsettiği konu bu değil.
Ben uzun suredir burdayim ban meselesini aylar sonra ogrendimİsimlerin yanında tek ayak cezası yazıyordu sormuştum hatta o ne niye bazılarının yanında tek ayak cezası yazıyor diye öyle öğrendim yani
Kendisi de konu açmış kaynanam bipolar,eşimle anlaşamıyoruz bilmem ne diye. Oturup kendi derdine yanacağına elin dertleriyle dertleniyor.dndjdjdjBence de.
Bir de konuyu hala bulamadım ya. Galiba bir şekilde kuyruğuna basıldı bu şekil vurmaya çalışıyor
Bence konu bu degil baska bir konudan bahsediyor
Aaaa ben hatırladım galiba o konuyu. E tamam da o üye gideli aylar oldu ne yapmaya çalışıyorsunuzHayır ya alakası yok. Kadın şuan baküde bulamadım konuyu
Ben sizin kim olduğunuzu anlamıştım zaten, ama söylemem kimseye merak etmeyin. Son konunuzda şahsınıza bir laf etmemişti kimse. Neden böyle diyorsunuz ki?
buradakilerin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum. Hala bana gelip bu musun şu musun diyolar. Ya arkadaşlar hepinizin kafası mı güzel?Aaaa ben hatırladım galiba o konuyu. E tamam da o üye gideli aylar oldu ne yapmaya çalışıyorsunuz