• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buranın ağaları mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gömün demiyorum arkadaşlar. Bakın konuyu tekrar anlatıyorum. Bir kadın eşinden şikayetçi eşi evlenmeden önce hatta evlendikten sonra bile kadına yeri dolmayan bir sürü söz vermiş kadın da artık isyan etmiş. ve hamile. altına gelen yorumlarda kadına Allah senden o çocuğu korusun vs vs yazmışlar. Belli ki kadının psikolojisi iyi değil. tabii ki burası psikiyatri merkezi değil ama ya kadın o kafayla bebeğe zarar verse? ben buna üzüldüğüm için diyorum

Link atin bakalim bari. Normalde erkekler ve kv leri linclenir, yanlis anlasilma olmus olabilir 😅

Bence de.
Bir de konuyu hala bulamadım ya. Galiba bir şekilde kuyruğuna basıldı bu şekil vurmaya çalışıyor 🤷🏽‍♀️
Kendisi de konu açmış kaynanam bipolar,eşimle anlaşamıyoruz bilmem ne diye. Oturup kendi derdine yanacağına elin dertleriyle dertleniyor.dndjdjdj

Aaaa ben hatırladım galiba o konuyu. E tamam da o üye gideli aylar oldu ne yapmaya çalışıyorsunuz
buradakilerin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum. Hala bana gelip bu musun şu musun diyolar. Ya arkadaşlar hepinizin kafası mı güzel?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back