• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buranın ağaları mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsediginiz kadin bosuna linc yemedi. Söz konusu yalnis hatirlamiyorsam 2.5 yasinda bir cocuk. Kadin esi yatakta yeterli degil diye hem kocayi istemiyordu, hemde cocugunu. Hani kocani isteme, ama cocugun günahi ne. Onu gecelim.
Üyeler hakkinda konu acmak yasak. Ban geliyor. Ikinci hesabiniz sa da ordan ayri ban gelir. Iyi günler

Bahsediginiz kadin bosuna linc yemedi. Söz konusu yalnis hatirlamiyorsam 2.5 yasinda bir cocuk. Kadin esi yatakta yeterli degil diye hem kocayi istemiyordu, hemde cocugunu. Hani kocani isteme, ama cocugun günahi ne. Onu gecelim.
Üyeler hakkinda konu acmak yasak. Ban geliyor. Ikinci hesabiniz sa da ordan ayri ban gelir. Iyi günler
yok o değil daha bebek anne karnında ban gelirse gelsin napıyım

Kimi gömelim istiyorsunuz, bence direkt isim verin.
Gömün demiyorum arkadaşlar. Bakın konuyu tekrar anlatıyorum. Bir kadın eşinden şikayetçi eşi evlenmeden önce hatta evlendikten sonra bile kadına yeri dolmayan bir sürü söz vermiş kadın da artık isyan etmiş. ve hamile. altına gelen yorumlarda kadına Allah senden o çocuğu korusun vs vs yazmışlar. Belli ki kadının psikolojisi iyi değil. tabii ki burası psikiyatri merkezi değil ama ya kadın o kafayla bebeğe zarar verse? ben buna üzüldüğüm için diyorum

Burada bir kaç kişi var her açılan konuya o gün işleri yokmuş gibi koşa koşa cevap veriyorlar hem millete destek değil hem köstek oluyorlar hem de gereksiz bir şekilde eğleniyorlar. İsimleri kırmızı yazıyor diye burayı kendilerinin oyun bahçesi görüyorlar. Biri konu açmış eşini sevmediğini ama hamile olduğunu anlatmış. Bi çare beklemiş resmen akıl beklemiş. Kadına demediklerini bırakmamışlar. Çocuğu babaya ver sen nasıl kadınsın vs vs
biri başka bir şeyden dert yanıyor. ayy bu mu dert diye tavırlara girmişler.

HAYIRDIR YA?? BU ÜLKE KOSKOCA 6 ŞUBAT DEPREMİNİ ATLATTI. Herkesin psikolojisi yerle bir kime ne etki bıraktığını bilemezsiniz.
DALGA GEÇMEYİN ARTIK İNSANLARLA
Üslup tembelliği var insanlarda maalesef. Kendinde karşındakine hakaret etme aşağılama hakkı buluyor. Burada konu açan akıl değil farklı bir görüş açısı görme niyetli yazıyor ama bakıyorsun öyle ağır ithamlar. Ben çok konu okudum yorumlarda inanamadim şahsen . Ama bazı kadınlar var eleştirisini bile o kadar nezaketen yapıyor ki sana uysa uymasa teşekkür edip geçiyorsun.

Ben size katılıyorum. Gerçekten de öyle. Ben bir konu açtığım zaman birkaç kırmızı üye gelip konularimla dalga geçiyor. Neden böyle oluyor anlamadım. O yüzden artık konu açamıyorum
Birkaç kırmızı üye diyeceginize direkt kim olduklarını yazın da bilelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back