• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buranın ağaları mı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nazendecan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
100
47
13
30
Burada bir kaç kişi var her açılan konuya o gün işleri yokmuş gibi koşa koşa cevap veriyorlar hem millete destek değil hem köstek oluyorlar hem de gereksiz bir şekilde eğleniyorlar. İsimleri kırmızı yazıyor diye burayı kendilerinin oyun bahçesi görüyorlar. Biri konu açmış eşini sevmediğini ama hamile olduğunu anlatmış. Bi çare beklemiş resmen akıl beklemiş. Kadına demediklerini bırakmamışlar. Çocuğu babaya ver sen nasıl kadınsın vs vs
biri başka bir şeyden dert yanıyor. ayy bu mu dert diye tavırlara girmişler.

HAYIRDIR YA?? BU ÜLKE KOSKOCA 6 ŞUBAT DEPREMİNİ ATLATTI. Herkesin psikolojisi yerle bir kime ne etki bıraktığını bilemezsiniz.
DALGA GEÇMEYİN ARTIK İNSANLARLA

Burada bir kaç kişi var her açılan konuya o gün işleri yokmuş gibi koşa koşa cevap veriyorlar hem millete destek değil hem köstek oluyorlar hem de gereksiz bir şekilde eğleniyorlar. İsimleri kırmızı yazıyor diye burayı kendilerinin oyun bahçesi görüyorlar. Biri konu açmış eşini sevmediğini ama hamile olduğunu anlatmış. Bi çare beklemiş resmen akıl beklemiş. Kadına demediklerini bırakmamışlar. Çocuğu babaya ver sen nasıl kadınsın vs vs

HAYIRDIR YA?? BU ÜLKE KOSKOCA 6 ŞUBAT DEPREMİNİ ATLATTI. Herkesin psikolojisi yerle bir kime ne etki bıraktığını bilemezsiniz.
Kırmızı olmadığıma göre ben değilimdir inş

42 dakikada bu kadar kesin konuşacak bilgilere nasıl ulaştınız? Hayır benim bir şeyleri keşfetmek aylarımı almıştı da ondan soruyorum.☺

42 dakikada bu kadar kesin konuşacak bilgilere nasıl ulaştınız? Hayır benim bir şeyleri keşfetmek aylarımı almıştı da ondan soruyorum.☺
ya bi konu okudum sabah bi kadın hamileymiş eşi sürekli söz verip tutmuyomuş kadında içini dökmüş. altına bir yorum yazmışlar şok oldum. ve ben burayı daha öncede takip ediyordum. Bugün hesap açtım sadece

Tam tersine cok güzel yorumlar yapıp uzun uzadıya yazan cok tatlı üyeler de var. Bazı yorumlar daha sert, realist olabilir konu açarken bunu düşünerek açmak lazım. Üyeler hakkında konu açmak yasaktı sanırım.
Ben yok demedim. Ama her konuya girip dalga geçiyorlar bu yasak değil mi?

ya bi konu okudum sabah bi kadın hamileymiş eşi sürekli söz verip tutmuyomuş kadında içini dökmüş. altına bir yorum yazmışlar şok oldum. ve ben burayı daha öncede takip ediyordum. Bugün hesap açtım sadece
konuyu merak ettim. Bi okuyup gelem

Valla canım çok haklısın, çok rahatsız oluyorsan bence kırmızıları vampir gibi ısır. Buralarda vampir gibi ısırmak çok moda dikkat et.

Belli ki eski üyesiniz. Birkaç mesaj sonra belli olur kim olduğunuz. Uzun süredir takip ediyorsanız günlerdeki gibi değil de doğru cevapların verildigini anlamanız lazımdı. Kötü gibi görünüyor olabilir duymak istediğiniz cevap olmadığından dolayı.

Kırmızı olmadığıma göre ben değilimdir inş
benim üzüldüğüm burada cidden akıl bekleyenler var. Yukarıda bahsettiğim olay sadece bir konun örneği. Kadına demişler ki Allah o çocuğu senden korusun. Bebek daha anne karnında... E kadının psikolojisi bozuk ki belli ya bebeğe bi şey yapsa. Bu günah değil mi ya. Ben buna üzüldüğüm için böyle bi başlık açtım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back