Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam bizde şöyle diyelim mi?
* Bak kardeşim kocan seni aldatmış ama erkektir yapar. Sen yuvanı dağıtma. At senin çayır elin otlar otlar geri döner (!)
* Bak kardeşim kocan seni dövmüş sağda solda derler filan aman ha "Kalkan el geri inmez" diye sakın dinleme onları. Sen yuvanı dağıtma. Dayak cennetten çıkmadır (!)
* Bak kardeşim kocan seni aşağılamış, evden kovmuş, sana bırak kadın muamelesi insan muamelesi yapmamış ama. Sen yuvanı yıkma. Erkek kadından üstündür (!)

Ben bir kadınlar klubü üyesi olarak hep diyorum. Önemli olan sizsiniz. Kadınlarımıza mutsuz oldukları yerde durmamayı öğretmeliyiz.
bu dayak cennetten cikma lafi neden cikmis. erkek kadindan ne yonden ustunmus? evet daha guclu ve saglam biz daha nariniz..yani ustunluk daha degerli olduklarini gostermiyor. kadin oyle ustunki, maalesef bizim kulturumuzun dayattigi cahillikler var ve bizler bunlarin kurbani oluyoruz. daha oncede yazdim..istedigin kadar oku istedigin mevkiye gel..o kocanin kahri cekilecek o kv dirdiri cekilecek. kim dedi kadinlara okursan kendi ayaklarin uzerinde durursun? evet boyun egip oturmazsin belki siddet gordugunde, ama arap ati gibi anca kullanilirsin. kisaca sorun bizim kulturumuzde..esitlik yok, kadini el uzerinde tutmak yok. hep kadindan yiyor

Normal eşiyle tartıştık yazana kimsenin boşan dediğini görmedim. Ayrıca konu sahibinin kastettiği konu @Kremkahve 'nin konusu. Açın okuyun bakalım kocaıs ne yapmış. Ben söyleyeyim yorulmayın:karısını evden kovmuş, kapıyı kilitleyip eve almamış, kovmadan önce de anneliğine kadınlığına laf söylemiş. Üstüne kovduktan sonra pişman olup aramamış bile. Konu sahibi o konuda da boşanın dememize kızmıştı. Size bunlar geliyorsa tabiki sizin tercihiniz ben karışamam. El insaf ya. Bu kadın boşanmasında ne yapsın, empati yapın biraz. Kocanız sizi evden kovsa anneliğinize kadınlığına kısacası karakterinize laf etse alttan alıp susacak mısınız? Kapısında mı yatacaksınız? Eee? Gerçi bende kime ne anlatıyorum ki, sizde döven eşinizle barışmışsınız.. Ne desek boş. 🤷‍♀️
afferin kiz.

zaten burdakilerin sozuyle bosanacak mi sanki? oyleyse bence once bi psikologa gitsin konu sahipleri.

insan zaten bazi kararlari veriyor ya da kafasinda planini yapiyor, burda sadece objektif yorumlara ihtiyaci oldugu icin ya da destek almak amacli konu aciyor bir cok kez...dayak yiyene otur, kadinin onurunu gururunu kirana sus...bu erkeklerin oyuncagi olmaktan ne zaman vazgececegiz acaba..

bu dayak cennetten cikma lafi neden cikmis. erkek kadindan ne yonden ustunmus? evet daha guclu ve saglam biz daha nariniz..yani ustunluk daha degerli olduklarini gostermiyor. kadin oyle ustunki, maalesef bizim kulturumuzun dayattigi cahillikler var ve bizler bunlarin kurbani oluyoruz. daha oncede yazdim..istedigin kadar oku istedigin mevkiye gel..o kocanin kahri cekilecek o kv dirdiri cekilecek. kim dedi kadinlara okursan kendi ayaklarin uzerinde durursun? evet boyun egip oturmazsin belki siddet gordugunde, ama arap ati gibi anca kullanilirsin. kisaca sorun bizim kulturumuzde..esitlik yok, kadini el uzerinde tutmak yok. hep kadindan yiyor
Doğru. Cunku anneleri padişah doğuyor kendileri de valide sultan havalarında. Oğluna tasma takıp gezdirerek kişiler var ya. Gelinden de aynısını bekliyor. Boşanmayi hiçbir kadın hemen düşünmüyor. Bakıyor duzelmiyor burada bir tanesini yazıp fikir danisiyor. Çoğunda sora sora gerçek sebepleri söylemeye başlıyorlar.

Bakın insan kendi değerini bilirse. Çevre ne der , aile ne der mantığı gütmez, koca ve kv kahrıda dırdırıda çekmez. Ben 1 taneyi boşadım 2.ye sanada eyvallahım yok senide boşarım diyebiliyorum. Eşitliği özgürlüğü kimse sana altın tepside sunmaz. Sen istersen alırsın.
Kimsenin beni el üstünde tutmasına ihtiyacım yok ben kendimi el üstünde tutarım. Derim ve herkes ona göre davranır. İnanın kendisine güvenen insan hep kazanır.

Şu dünyada benden ve benim mutluluğumdan önemli kimse yok. Hayat felsefem bu tavsiye ederim tüm kadınlığa:KK50:

afferin kiz.

zaten burdakilerin sozuyle bosanacak mi sanki? oyleyse bence once bi psikologa gitsin konu sahipleri.

insan zaten bazi kararlari veriyor ya da kafasinda planini yapiyor, burda sadece objektif yorumlara ihtiyaci oldugu icin ya da destek almak amacli konu aciyor bir cok kez...dayak yiyene otur, kadinin onurunu gururunu kirana sus...bu erkeklerin oyuncagi olmaktan ne zaman vazgececegiz acaba..
Hayır bir de kendileri sustukları gibi başkalarınında susmalarını istiyorlar. Mesela o yorum sahibi kocasından yemiş, şikayetçi olmuş sonra barışmışlar falan. E tabi böyle olunca kadın boşan der mi, tabiki demez, ben çekiyorum o da çeksin mantığıyla hareket eder.
Dediğin gibi buraya konu açanın kafasındaki belli, köprüden önceki son çıkıştalar. Biz dedik diye boşanan da yok, boşanmayan da. Ama ne zaman bir konuya boşan yazılsa hemen arkasından böyle saçma sapan bir konu açılıyor, yok boşanılırmıymış.. Bir söz vardır, doğruluğundan burada emin olduğum:

"kadının düşmanı yine kadındır."

Aslında en büyük zararı kadınlar yine hemcinslerine veriyorlar.. Farkında değiller.

Kadınlık gururu diye birşey var ve tabiki karakterde..onca laftan onca aldatılmadan sonra ve şiddetten sonra boşan deriz..çünkü o evde aşk sevgi saygı yoktur kadını köle kendini de erkek sanan bir psikopat vardır..

İnsanlar boşan dedi diye onların aklına uyup koşa koşa gidip boşanan varsa bişey diyemeyeceğim. Buraya fikir almak için açılıyorsa konu insanlarda boşan diyerek fikrini belirtebilir. Buna ortam hazırlayan sizsiniz..

Öyle mi demis simdi bayan ? . Tartistik yazana bile bosan diyorsunuz demis . Gayette hakli esle evlilikle ilgili ger konunun altina bosan yazılıyor yapmayın allasen hadi tamam siddet aldatma vs de tamam da esimle tartistik yaziyor konu sahibi millet hemen bosan yaziyor boyle biseyin vebalini nasil alıyorlar anlamiyorum
Tartısma var tartısma var
Adabıyla tartısmayı bilecek kisi.
Cogu koca git babanın evine diyo burda hemen.
Genelde siddetle bitiyor sonu.
Zaten norml bi tartısmada kimse demez bosan.
Ama babanın evine git diyen adamda bosanır.
Kimse kusura bakmasın.

Hangi konuya girsem altında birisi

"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."

yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.

Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
Kadin cinayetlerinin kadina siddetin nedeni siz ve sizin gibi düsünenlerin sayesinde cikiyor iste. Burda herkes fikrini söyler. Kimse kimsenin koluna girip hadi bosanma davasi acmaya gidiyoruz demiyor. Kocandir yapar evindir yuvana geri dön denildikce kadinlar harcanaktir. Bilmem anlatabildim mi? Kadinlari bir kadin olarak bu kadar basitlestirmenizi de anlamiyorum. Bosanmak kimseye karizma katmasa bile en azindan bi nebze olsa da huzura eristiriyor......

İşte sizin gibi düşünenler yüzünden kadının toplumda değeri yok. :) kadınlar bir kan kusup kısılcık şerbeti içtim demiyorlar ne desin insanlar sana vurana sen papatya ver mi?

Günaydın arkadaşlar. Bugün kaç kişi boşandırdık? Bir hesap kitap yapalım. Erken kalkan yol alır, lütfen öğlene kadar yatıp çalışmaları aksatmayın.
neyseki ayın bitmesine daha var. hedeflerimizi tutturabiliriz sanıyorum. tutturamazsak ben kendim boşanıp +1 ekliycem. herkesten aynı fedakarlığı bekliyorum.

Buraya sevgililerim ve flörtlerim hakkında konular açtım. Her bir yorumu değerlendirdim kim ne yazdıysa, yorum yaptıysa teker teker dikkate aldım ve uyguladım? Sonuç? Miss gibi mutluyum hiç pişman değilim o kadar çok mutluyum ki belki konuları açmasam şu an çok üzülecektim.

Bunca hayat hikayeleri, tecrübeler, pişmanlıklar, keşkeler yaşıyor bu platformda. Evlensem bi’ sıkıntı yaşadığımda bile buraya koşarım. Bu platform diğer sosyal platformlara benzemez acı gerçekler yatıyor burada. Arka sokaklar gibi.

Günaydın arkadaşlar. Bugün kaç kişi boşandırdık? Bir hesap kitap yapalım. Erken kalkan yol alır, lütfen öğlene kadar yatıp çalışmaları aksatmayın.
Ben en çok Şubata üzülüyorum çok kısa diğer aylara göre daha verimsiz oluyor ona da en yakın zamanda bir çözüm bulalım arkadaşlar 😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X