- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
he onun icin biz coook cirkinizOnlar güzellikleri bozulmasın diye erken yatıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he onun icin biz coook cirkinizOnlar güzellikleri bozulmasın diye erken yatıyorlar
Canım hiç önemi yoksağol canım, sözümü tutamadım.. oğlum sürekli hasta oldu durdu.. neşem yok hiç... o yüzden katılamadım...
Geçmiş olsun canim . Ara salgını hepimiz hastayiz valla. Rabbim sifa versin pasana ins
Çok iyi yapmışım
cimcime dikkat et nevos niyeti bozmus siyasette konu vardi kilit filan takdirAklıma o an ne gelirse artık
Canım hiç önemi yok
Sağlık herşeyden önemli
Ben senin yerine katıldım.
Rabbim acil şifalar versin
Olabilirhe onun icin biz coook cirkiniz
sağol canım tşk ederim cümlenin evladına inş.
Sen katılmak istersen ben kabul etmiyeceğimHain domdom diyicem sana öbür kategoride katil dirsen bana bu dediklerini hatirlatcam sana :13:
öksürüge biz büyükler bile dayanamiyoruz icimiz sökülüyor gibi oluyordün gece serumla kaldık hastanede, şimdi evdeyiz biraz iyi gibi.. ama öksürükten uyuyamıyor... mızmızlanıyor sürekli... neşesi yok...
tamam cimcimem dikkat et kendine
iyilesmeden fazla ayakta dolanma kendini sicak tut
iyi geceler
olamazzzzOlabilir
Yok kaçmadım Ama kaçacağımbeceriksiz Nevreste kacti
iyi bende kacayim bari yok ben ALLAHIN emriyle gitcem siz gibi degilimYok kaçmadım Ama kaçacağım