- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
nevosun beceriksizlini okuyolardir3 ziyaretçi selam olsun sizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevosun beceriksizlini okuyolardir3 ziyaretçi selam olsun sizlere
Iddialiyim tarifimle . En azından konyalilar için . Çünkü gerçekten tutturulmasi zor ve emek isteyen bir çorba . Oylamada görecez bakalim hafta ya demi oylama .Sen kesin 1. Olacaksın Tarifin zor ve tutturması kolay değil Ben bizzat denedim ,harika oldu
Asıl sen kuyu mu kazıyorsun Çok değil 3-5 sayfa geriye gidelim Herşey ortadane yaptinki zaen kuyumu kazmaktan baska
cimcimegfb inanma kendi tarafina cekmek amacSen kesin 1. Olacaksın Tarifin zor ve tutturması kolay değil Ben bizzat denedim ,harika oldu
Hayır yarın gece başlıyorIddialiyim tarifimle . En azından konyalilar için . Çünkü gerçekten tutturulmasi zor ve emek isteyen bir çorba . Oylamada görecez bakalim hafta ya demi oylama .
yooo olan laptopa olurHerkesin korktuğu birseylè vardır iste senin önüne tappatan bir sarma resmi çıkarsam bir irkilmen mi
Hayır öyle yapmıyorum.
Yok o konularda over nevos sen diğer kategoride gor asıl nevosu katilmazsam yarışmaya ovgunun yerini beceriksizlik alır hain domdom nevos
yalanmi söyleseydimAsıl sen kuyu mu kazıyorsun Çok değil 3-5 sayfa geriye gidelim Herşey ortada
Hayır yarın gece başlıyor
niye senin avukatlar korkak ve uykucu cikti demiHayır öyle yapmıyorum.
Ama geçse fena olmaz
O mutfağın hakkını vereceksin Katılmazsan beceriksiz diye her tarafta dedikodunu yaparımYok o konularda over nevos sen diğer kategoride gor asıl nevosu katilmazsam yarışmaya ovgunun yerini beceriksizlik alır hain domdom nevos
Hayırlısı olsun canım
O mutfağın hakkını vereceksin Katılmazsan beceriksiz diye her tarafta dedikodunu yaparım
Yok o konularda over nevos sen diğer kategoride gor asıl nevosu katilmazsam yarışmaya ovgunun yerini beceriksizlik alır hain domdom nevos
Sonra sana cevaplarını iletirlerniye senin avukatlar korkak ve uykucu cikti demi
cimcimemi yedirmem sana
Daha önce nerde yaptımYaparsın biliyorum
ciliz bi kizi tehdit ediyorsun farkindamisinO mutfağın hakkını vereceksin Katılmazsan beceriksiz diye her tarafta dedikodunu yaparım
kac defa yarismaya katildinda noldu tirnaklarina kadar lad etmedimi