- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Yaliycan mi laptopu
yok yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaliycan mi laptopu
İstediğimi yaparım sana mı soracağımciliz bi kizi tehdit ediyorsun farkindamisin
cimcime ekran görüntüsünü al ortim
Bi önceki kategoride akaret ittin banaDaha önce nerde yaptım
bisey yapamaz ben varim korku resimlerimizi unutmaYaparsın biliyorum
Sen bilirsin Görmezden gelirim bir süre Sonra belki tamamen unuturum seni Gerek kalmaz katılmanaEtti ama doru katilmayim bi sonraki kategoriyede gorsun
onlar iletene kadar biz neler ederiz sana bu yasli avukatlari cokmu aradinSonra sana cevaplarını iletirler
Çok geçmiş olsun canımkatılamadım canım oğlum çok hastalandı.. dün gece hastanede sabahladık..
mesela ne gibiİstediğimi yaparım sana mı soracağım
Onlar güzellikleri bozulmasın diye erken yatıyorlaronlar iletene kadar biz neler ederiz sana bu yasli avukatlari cokmu aradin
Sen bilirsin Görmezden gelirim bir süre Sonra belki tamamen unuturum seni Gerek kalmaz katılmana
ben sahidim sahit olarak yazdir beniBi önceki kategoride akaret ittin bana
katılamadım canım oğlum çok hastalandı.. dün gece hastanede sabahladık..
Aklıma o an ne gelirse artıkmesela ne gibi
cok gecmis olsun, simdi nasilkatılamadım canım oğlum çok hastalandı.. dün gece hastanede sabahladık..
Çok geçmiş olsun canım
Çok iyi yapmışımBi önceki kategoride akaret ittin bana
cimcimegfb merak etme ben heryerden saldiririm senin icinSen bilirsin Görmezden gelirim bir süre Sonra belki tamamen unuturum seni Gerek kalmaz katılmana
cok gecmis olsun, simdi nasil