Sağol canımİçiriyorum canım,ama çok yemiyordu ondan biraz daha uzadıCanım çok geçmiş olsun kuzucuğa Balla zencefil içir canım, ciğer üşütmesine çok iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımİçiriyorum canım,ama çok yemiyordu ondan biraz daha uzadıCanım çok geçmiş olsun kuzucuğa Balla zencefil içir canım, ciğer üşütmesine çok iyi geliyor
Evet 5 yıl falan beklerseniz miras konacakbulursan alirsin ama nevosa miras koncakmis ona göre
Düşünmem lazımbakalim yarin ne hastalikla cikcaksin karsimiza ayni nevos
Canım balı zencefile katıp verirsen anlamaz içinde olduğunu aslında, ama soğuduktan sonra bal katmadn da verebilirsin su gibi içer. Sıcak soğuk her türlü yararı var:)Benim oğlum sevmiyor ya balı pekmezi falan bu zencefili başka ne ile verebilirim
5 yil cokmus ya daha erken olmazmiEvet 5 yıl falan beklerseniz miras konacak
İyi geceler canımBen çıkıyorum, net kopuyor sürekli Öpüyorum hepinizi
Rabiş uslu dur
Maksimum o kadar sürer belki daha erken olur5 yil cokmus ya daha erken olmazmi
okadar sürerse cimcime gibi senide bosicamMaksimum o kadar sürer belki daha erken olur
Ellerine sağlık nevrestem..
Bende nadir takiliyorum vallaben nadir takiliyorum artik nevosum cimcime gibi fildir fildir gezmiyorum
Nerde baklava.Bende sıkıntı yok
Sadece sizin yüzünüzden baklavayı yakıyordum
Anammmm ahanda baklavaaaBiraz fazla kızardıİlk defa baklava dilimi kestim idare edin artıkŞerbet dökülünce daha iyi görünür.Rengi açılıyor biraz
Eki Görüntüle 1737465
Hadi cimcime ben burdan sen oradan catallarimizida alalimmi...Nevos ilk uçakla antepe geliyorum
Rabiaaa kopyala yapıştır yapma elcagizinla accccdaha önceden desene cimcimem
Eki Görüntüle 1737484
Bende pastane poğaçası yaptım bugün. Kapın hadi birer tane
Ya ben çok seviyorum bunları . Eşimin de gözü cekik olduğundan evlendim . Yoksa daha güney koreye gidip birini müslüman yapıp sonra sünnet ettirip evlencektim
Rabia Mahmut ağbi mi Mahmut kim
Burası yemek topiği mi ana bizi eversene topiği mi
Şişleme kek olurmu mudurum..taze pisti buyur.Kavgalarınıza karşılık sarma, sütlü tatlılar ve kebap rüşvetlerinizi kabul ederim
Sarma üzümsüz olsun ama
Bilmem mi çok uslusundur senben usluyum onu nevosla cimcimeye de
iyi geceler canim benim cuma gece gel nevosu yalniz birakma
Meyvede mi yemiyor canım portakal falan, en azından vitamin açığını kapatır yemek yemese de Rabbim acil şifalar versin canımSağol canımİçiriyorum canım,ama çok yemiyordu ondan biraz daha uzadı
okadar sürerse cimcime gibi senide bosicam
cimcimede ne agirmis bi yikicagi meyv tabagi iyiki bosamisim
Sabretmen gerekiyorokadar sürerse cimcime gibi senide bosicam
cimcimede ne agirmis bi yikicagi meyv tabagi iyiki bosamisim
Okuya, okuya anca geldim...
Bende nadir takiliyorum valla
Nerde baklava.
Anammmm ahanda baklavaaa
Hadi cimcime ben burdan sen oradan catallarimizida alalimmi...
Rabiaaa kopyala yapıştır yapma elcagizinla acccc
Şişleme kek olurmu mudurum..taze pisti buyur.
Eki Görüntüle 1737546
Teşekkür ederim canımOkuya, okuya anca geldim...
Bende nadir takiliyorum valla
Nerde baklava.
Anammmm ahanda baklavaaa
Hadi cimcime ben burdan sen oradan catallarimizida alalimmi...
Rabiaaa kopyala yapıştır yapma elcagizinla acccc
Şişleme kek olurmu mudurum..taze pisti buyur.
Eki Görüntüle 1737546
nevosun kocasi cuma gecesi yokBilmem mi çok uslusundur sen
Niye özellikle cuma
Meyvede mi yemiyor canım portakal falan, en azından vitamin açığını kapatır yemek yemese de Rabbim acil şifalar versin canım
Canım öksürük olduğu için mandalina,portakal çok fazla yemedi.Muz ve kivi yedirmeye çalışıyoruz.Ceviz,fındık,fıstık falan..Ne istediyse onu yapıyorum kaç gündür2 gündür biraz daha düzeldiBilmem mi çok uslusundur sen
Niye özellikle cuma
Meyvede mi yemiyor canım portakal falan, en azından vitamin açığını kapatır yemek yemese de Rabbim acil şifalar versin canım
ye ye sende vuslat gibi ye yarasinGecmisteydim kendine sabahtan yaptığım batiriki isladim onu yiyorim
nevosun kocasi cuma gecesi yok
bizimde cimcimyele güzel planlarimiz var
bosicam zaten bi baklavayi beceremedin bide 5 senemi beklicemSabretmen gerekiyor
Boşa gitsin
ye ye sende vuslat gibi ye yarasin