Beni değil Cimcime'yi boşa gitsinbosicam zaten bi baklavayi beceremedin bide 5 senemi beklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni değil Cimcime'yi boşa gitsinbosicam zaten bi baklavayi beceremedin bide 5 senemi beklicem
ne dicem nevosumTeşekkür ederim canım
Baklava ekledim ama rezil oldumBen şerbeti dökeyim rabia o zaman görsün
Oooo ellerine sağlık Kakao'cum şahane olmuş
Göndereyim tatlım.
ALLAHIN izniyle tam iyilesek nevosumCanım öksürük olduğu için mandalina,portakal çok fazla yemedi.Muz ve kivi yedirmeye çalışıyoruz.Ceviz,fındık,fıstık falan..Ne istediyse onu yapıyorum kaç gündür2 gündür biraz daha düzeldi
benim gibi hergün gir diyeteYaramasin ya. Acil diyete girecem. Zata
Ben boreginde baklavaninda kizarmisini severim..ellerine sağlıkTeşekkür ederim canım
Baklava ekledim ama rezil oldumBen şerbeti dökeyim rabia o zaman görsün
Oooo ellerine sağlık Kakao'cum şahane olmuş
Evet bende farkındayımOlsun onlar benim yanık baklava mı bile seviyorlarHer zaman güzel olmazne dicem nevosum
herkes eline saglik dedi ya
baklavayi yaktini yüzüne vurmak istemediler kiyamam onlara
Bende öyle seviyorum canımÇok teşekkür ederimBen boreginde baklavaninda kizarmisini severim..ellerine sağlık
bosicam zaten onun yüzünden adim mahmuta ciktiBeni değil Cimcime'yi boşa gitsin
ne dicem nevosum
herkes eline saglik dedi ya
baklavayi yaktini yüzüne vurmak istemediler kiyamam onlara
İnşaallah canımALLAHIN izniyle tam iyilesek nevosum
yani fazla kizarmis yakmismi demek istedin nevosaBen boreginde baklavaninda kizarmisini severim..ellerine sağlık
Nickini değiştirmek istiyorsan hiç çekinme Mahmut Abibosicam zaten onun yüzünden adim mahmuta cikti
Ona yanmış denmez fazlaca kızarmış denir bi keremcok ugrastiici elde acmak hazirini yemek daha kolay
bak nevosda beceremedi yakti zaten
ellerine saglik canim
Evet öyle demek istediyani fazla kizarmis yakmismi demek istedin nevosa
yanik baklavanin neyini sevsinler seni seviyorlarEvet bende farkındayımOlsun onlar benim yanık baklava mı bile seviyorlarHer zaman güzel olmaz
Beni çeneye tuttular ,yoksa çok kızarmazdıOna yanmış denmez fazlaca kızarmış denir bi kerem
Sağolsunlaryanik baklavanin neyini sevsinler seni seviyorlar
Ortalığı karıştırma mahmuttttttyani fazla kizarmis yakmismi demek istedin nevosa
cimcimenin adini mahmut koy benmi mahmut dedim cokta yakisirNickini değiştirmek istiyorsan hiç çekinme Mahmut Abi