• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Çekik gözlü Mahmut:KK70: ya beni ne getirdiniz buraya:KK70: yemek var, Mahmut'la cimcimenin aşkı var:KK70:
Nevreste senin durum nedir bu topikte, Mahmut'la cimcimenin arasını mı bozuyorsun yoksa:KK14:

Ya abla eymen uyandı ya :70: of ahahahahahahahahhahahahahaha mahmutla cimcimenin aski:70:
Nevosta üzerimize kuma gelmek istiy mahmut (rabia01 ) kabul.etmiyot:70:

bi adanali olarak kebab rüsveti benden :KK70:
images
images

rabia01 rabia01 yani mamutum özür dilerim daha fazla.saklayamiycam . Evet mudurum esim cok kiskandigi icin rabia nickiyle geldi girdi siteye . :mad::mad: o yanimda rabia01 nickiyle dolaşıyor ben cimcimegfb ile :mad::mad::mad: :KK70: :KK70:

Senin Mahmut Adana kebap dedi beni bitirdi, acılı şalgamda var mı? Oyyyhhhhh yeme de yanında yatttt.
Kebabı Adana'da yiyeceksin, eşim yaklaşık 1-1,5 ay Adana'da kaldı, hayatı boyunca yiyeceği kebapları 1 ayda tüketti:KK70:
Bana da sözü var, inşaalllahhhh tutacak, Adana'ya gelirsem kebap için Rabia da alırım soluğu:KK70:

Senin Mahmut Adana kebap dedi beni bitirdi, acılı şalgamda var mı? Oyyyhhhhh yeme de yanında yatttt.
Kebabı Adana'da yiyeceksin, eşim yaklaşık 1-1,5 ay Adana'da kaldı, hayatı boyunca yiyeceği kebapları 1 ayda tüketti:KK70:
Bana da sözü var, inşaalllahhhh tutacak, Adana'ya gelirsem kebap için Rabia da alırım soluğu:KK70:

Banada.haber et bende burdan gelem abla . :73:

Back