- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
ORabia Mahmut ağbi mi Mahmut kim
Burası yemek topiği mi ana bizi eversene topiği mi
Yok bu mahmut benim kocam olan mahmut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ORabia Mahmut ağbi mi Mahmut kim
Burası yemek topiği mi ana bizi eversene topiği mi
Ama hakediyorsunkizlar okuyun bunu Muneyi kiskirtiyor
yok benim ben rabia kizlar resmimi gördüler nevosda gördü ama masusdan erkek der benim icinMahmut'san hiiiiçççç şansın yok Rabia
Kim, Mahmut ??? Rabia eşin mi oynayın bakalım benim beyin frekanslarımlaO
Yok bu mahmut benim kocam olan mahmut
gözlerime iyi bakmadinmi cekik gözlümüm benHadi hadi kıvırma
Bunu bilerek mi yaptın cimcime sarmaya dayananam, siz kavga edin, ben sarmaları yerim
Ben hiçbirşey görmedim,duymadım,bilmiyorumyok benim ben rabia kizlar resmimi gördüler nevosda gördü ama masusdan erkek der benim icin
Bunu bilerek mi yaptın cimcime sarmaya dayananam, siz kavga edin, ben sarmaları yerim
cok AminAman Mune beni banlasında kurtulun benden
Çekik gözlü Mahmut ya beni ne getirdiniz buraya yemek var, Mahmut'la cimcimenin aşkı vargözlerime iyi bakmadinmi cekik gözlümüm ben
Ellerine sağlık Nevoşum Tam benim istediğim gibi çıtır çıtır Az pişmiş baklavayı sevmem, alırken bile en pişmişlerinden seçiyorumBiraz fazla kızardıİlk defa baklava dilimi kestim idare edin artıkŞerbet dökülünce daha iyi görünür.Rengi açılıyor biraz
Eki Görüntüle 1737465
Kıskanma çok güzel olmuşbeceriksizligini bizim üstümüze at
kizlarrrr kosun nevos baklava yakti size beceriksiz diyordu bide
cimcimegfb @nuryolu -VUSLAT- @HanimKelesimiGetir @Dombik @deadline
Tamam sen bilirsinAha sende mi.mudurum
Tokatlı birisi yaprak sarma neyse yok birsey nevos bamya yapmiycam vazgectim
bi adanali olarak kebab rüsveti bendenKavgalarınıza karşılık sarma, sütlü tatlılar ve kebap rüşvetlerinizi kabul ederim
Sarma üzümsüz olsun ama
Kim, Mahmut ??? Rabia eşin mi oynayın bakalım benim beyin frekanslarımla
Ablam ben birşey yapmasam bile hep suçluyum,o yüzden birşey diyemiyorumÇekik gözlü Mahmut ya beni ne getirdiniz buraya yemek var, Mahmut'la cimcimenin aşkı var
Nevreste senin durum nedir bu topikte, Mahmut'la cimcimenin arasını mı bozuyorsun yoksa
benim esimin adi Y ile basliyor maho cimcimeninkiKim, Mahmut ??? Rabia eşin mi oynayın bakalım benim beyin frekanslarımla
Çok teşekkür ederim canımEn sevdiğim arkadaşım RabiaEllerine sağlık Nevoşum Tam benim istediğim gibi çıtır çıtır Az pişmiş baklavayı sevmem, alırken bile en pişmişlerinden seçiyorum
Kıskanma çok güzel olmuş
Nehaber Rabişim
Geçmiş olsun buda geçer canım..Ciğerlerini üşütmüş canım
facesini hacklicem gör senBen hiçbirşey görmedim,duymadım,bilmiyorum