• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Biraz fazla kızardı:KK12:İlk defa baklava dilimi kestim idare edin artık:KK53:Şerbet dökülünce daha iyi görünür.Rengi açılıyor biraz:KK48:
Eki Görüntüle 1737465
Ellerine sağlık Nevoşum:KK60: Tam benim istediğim gibi çıtır çıtır:kk77: Az pişmiş baklavayı sevmem, alırken bile en pişmişlerinden seçiyorum:KK45:
beceriksizligini bizim üstümüze at :KK12::KK12:

kizlarrrr kosun nevos baklava yakti :KK70::KK70: size beceriksiz diyordu bide :KK12::KK70:
cimcimegfb cimcimegfb @nuryolu -VUSLAT- -VUSLAT- @HanimKelesimiGetir @Dombik @deadline
Kıskanma çok güzel olmuş:p
Nehaber Rabişim:KK60:

Kavgalarınıza karşılık sarma, sütlü tatlılar ve kebap rüşvetlerinizi kabul ederim:KK70:
Sarma üzümsüz olsun ama :KK70:
bi adanali olarak kebab rüsveti benden :KK70:
images
images

Çekik gözlü Mahmut:KK70: ya beni ne getirdiniz buraya:KK70: yemek var, Mahmut'la cimcimenin aşkı var:KK70:
Nevreste senin durum nedir bu topikte, Mahmut'la cimcimenin arasını mı bozuyorsun yoksa:KK14:
Ablam ben birşey yapmasam bile hep suçluyum,o yüzden birşey diyemiyorum:70:

Ellerine sağlık Nevoşum:KK60: Tam benim istediğim gibi çıtır çıtır:kk77: Az pişmiş baklavayı sevmem, alırken bile en pişmişlerinden seçiyorum:KK45:

Kıskanma çok güzel olmuş:p
Nehaber Rabişim:KK60:
Çok teşekkür ederim canım:KK74:En sevdiğim arkadaşım:KK45: Rabia :p:p:p

Back