- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin olsun oSaac savuran seksi hatun vardı. Blogda olunca hata verdi .
Al sunlaa idare et
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...IyUbQ348KMdN7ZX5tjqRueOmhWboW1zL-wEQNwxyqtj2Q
Rabia seni çılgınca merak ediyorum. Nevrestemin her açığını ayân eden bu kızı merak ediorum arkadaş zehir gibisinbeceriksizligini bizim üstümüze at
kizlarrrr kosun nevos baklava yakti size beceriksiz diyordu bide
cimcimegfb @nuryolu @_VUSLAT_ @HanimKelesimiGetir Munzevi Zencefil deadline
yani nevos kesememis beceremismi diyon senimi örnek almaliNevreste çok güzel olmuş ya baklava ben çok güzel baklava kesErim acamam ama keserim kesme işi bende ben beğendim afiyetle yiyin bana da kenar kıyı yollarsan sevinirim
Sağol canım çok teşekkür ederimNevreste çok güzel olmuş ya baklava ben çok güzel baklava kesErim acamam ama keserim kesme işi bende ben beğendim afiyetle yiyin bana da kenar kıyı yollarsan sevinirim
Ben becerikliyim demedimkiönce sucu bize attin sonrada mutfagin lambasina diyemiyor beceriksizim diye
ben birsey yapmiyom cok masumum aslinda nevos kozlarimi elime güzelce diziyorRabia seni çılgınca merak ediyorum. Nevrestemin her açığını ayân eden bu kızı merak ediorum arkadaş zehir gibisin
nesini bgendin kizKeskeeeeeeeeeee
Masumiyetben birsey yapmiyom cok masumum aslinda nevos kozlarimi elime güzelce diziyor
Rabia seni çılgınca merak ediyorum. Nevrestemin her açığını ayân eden bu kızı merak ediorum arkadaş zehir gibisin
Açığımı arıyor ve buluyorAma onun yüzünden oldu beni lafa tuttuNevreste ellerine sağlık canım nevrestem ♡♡♡
resim cek bakim ozman bende görim yoksa kurtulaman