O biraz önce buradaydı hangi ara yaramazlık yapmaya başladıcimcimegfb cagir oda yaramazlik yapiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O biraz önce buradaydı hangi ara yaramazlık yapmaya başladıcimcimegfb cagir oda yaramazlik yapiyor
iyilestinmi tamamenYakalandın
İyiyim canım sen nasılsınOğlum bir haftadır hasta bugün biraz ayaklandıSağol canım
ben siteye geldimde baslamisdi bile bende cimcimenin pesine takildim yoksa siyasette ne isim varO biraz önce buradaydı hangi ara yaramazlık yapmaya başladı
Canım bir haftadır onunla uğraşıyorum ,inan hastalığımın farkında değilim.Ayakta geçirdim Çok şükür oda iyi biraz daha bendeBugünde eşim hasta gibiiyilestinmi tamamen
ufak cocuklar hasta olmasin cok zor biz olalim onlar olmasin
birde ates cikinca cok korkuyorum
O ordan çıkmıyor zatenTabi canım senin ne iin var hiç bilmezsin oralarıben siteye geldimde baslamisdi bile bende cimcimenin pesine takildim yoksa siyasette ne isim var
siyasette cirit atiyor
esinmi hasta daha beterCanım bir haftadır onunla uğraşıyorum ,inan hastalığımın farkında değilim.Ayakta geçirdim Çok şükür oda iyi biraz daha bendeBugünde eşim hasta gibi
yakinda görcek mapusu akillanacakO ordan çıkmıyor zatenTabi canım senin ne iin var hiç bilmezsin oraları
Farkındayımesinmi hasta daha beter
cocukdan daha beter nazlaniyorlar
cok gecmis olsun nevosum umarim bida yasmazssiniz
Ben almayayım çok sağolİki günde kafayı yerimAma takip ediyorum yazdıklarınızıyakinda görcek mapusu akillanacak
sende gelsene nevosum siyasete hep biz gidiyoz haksizlik bu
yakinda görcek mapusu akillanacak
sende gelsene nevosum siyasete hep biz gidiyoz haksizlik bu
İyi yapmış ellerine sağlıkYapamadık ya mune abla konuyu kapadı
iyi oldu kapamasi yoksa sonumuz iyi görünmüyorduYapamadık ya mune abla konuyu kapadı
ben nadir takiliyorum artik nevosum cimcime gibi fildir fildir gezmiyorumBen almayayım çok sağolİki günde kafayı yerimAma takip ediyorum yazdıklarınızı
Cimcime'ye uyma o zamanCimcime bundan sonra bize yemek hazırlayacak,yarışmaya katılacakO güzelim mutfağın hakkını vermesi gerekiyorben nadir takiliyorum artik nevosum cimcime gibi fildir fildir gezmiyorum
Bende sıkıntı yokbenim nettemi problem var sitedemi yavas
bende deliriyordumki konu kapandi ama iyi oldu bizim acimizdan yoksa mapusu boylardik devami gelseAkillanmiyorum iyice deliriyorum
ona uymadanda yapamiyorumki sürükleyeci cazibesi varCimcime'ye uyma o zamanCimcime bundan sonra bize yemek hazırlayacak,yarışmaya katılacakO güzelim mutfağın hakkını vermesi gerekiyor
sendemi cimcimenin cazibesine dayanamadinBende sıkıntı yok
Sadece sizin yüzünüzden baklavayı yakıyordum