- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Açığımı arıyor ve buluyorAma onun yüzünden oldu beni lafa tuttu
Teşekkür ederim canım
Yok.nevosum harika gözüküyor.ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açığımı arıyor ve buluyorAma onun yüzünden oldu beni lafa tuttu
Teşekkür ederim canım
resim cek bakim ozman bende görim yoksa kurtulaman
ben tabagi komple alsam olurmu kizlar diyet yapiyormus anca bana yeterEki Görüntüle 1737484
Bende pastane poğaçası yaptım bugün. Kapın hadi birer tane
Sağol canımYok.nevosum harika gözüküyor.ellerine sağlık
masumiyetime inanmiyormusun kavgami istiyonMasumiyet
Kaptım bileEllerine sağlık canımEki Görüntüle 1737484
nesini bgendin kiz
bak beceriksizligini benim üstüme atiyor gördünüz demi sonrada ben masumum deyince kimse inanmiyorAçığımı arıyor ve buluyorAma onun yüzünden oldu beni lafa tuttu
Teşekkür ederim canım
Ya bu şekilde kesmedir bende hiç biz hep böyle baklava dilimi keseriz ama olmuş merak etme bir sonrakinde daha iyi oluyorSağol canım çok teşekkür ederim
Ben genelde böyle kesiyordum.Ama bu sefer deneme yapayım dedim oldu olmadı arasıKeşke seni çağırsaydım
Eki Görüntüle 1737483
Bana da yollayin gariban yalnız ben napayim
Ay süper bende alabilir miyim bir tanecik kaldiysaEki Görüntüle 1737484
Ben çok beceriksizim Rabia oldu mubak beceriksizligini benim üstüme atiyor gördünüz demi sonrada ben masumum deyince kimse inanmiyor
cikmaz olaydimIki yukarı cik
birak elindekini diyetesin unutmaKaptım bileEllerine sağlık canım
Sağol canım bu sefer şekli önemli değildi deneme yaptım ,öğrendim.Bundan sonra daha iyi olurYa bu şekilde kesmedir bende hiç biz hep böyle baklava dilimi keseriz ama olmuş merak etme bir sonrakinde daha iyi oluyor
Ay süper bende alabilir miyim bir tanecik kaldiysa
yok artikYa ben çok seviyorum bunları . Eşimin de gözü cekik olduğundan evlendim . Yoksa daha güney koreye gidip birini müslüman yapıp sonra sünnet ettirip evlencektim
Yok ben diyet yapmıyorumYarın baklava yiyeceğimbirak elindekini diyetesin unutma
Tabi tabi tepsiyi getireyim dur benben tabagi komple alsam olurmu kizlar diyet yapiyormus anca bana yeter
ellerine saglik dombikim
Ben hiç senin karşına geçermiyim rabia hiç amaaan Allah korusunmasumiyetime inanmiyormusun kavgami istiyon
tabiki efendim buyrun ♡♡♡Ya bu şekilde kesmedir bende hiç biz hep böyle baklava dilimi keseriz ama olmuş merak etme bir sonrakinde daha iyi oluyor
Ya bu şekilde kesmedir bende hiç biz hep böyle baklava dilimi keseriz ama olmuş merak etme bir sonrakinde daha iyi oluyor
oldu hah söyle kabul etmekte bi erdemliktirBen çok beceriksizim Rabia oldu mu
Ben bu kategoriyi sevmedim çok güzel yemekler diyete uygun degil dusundumde biz milletcek diyete uygun yaşayamiyoruz ya normal nasıl yaşayalım su yemeklere bak nevreste ya tatlılar sarmaya of ofSağol canım bu sefer şekli önemli değildi deneme yaptım ,öğrendim.Bundan sonra daha iyi olur