• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Sağol canım çok teşekkür ederim:KK60:
Ben genelde böyle kesiyordum.:kk77:Ama bu sefer deneme yapayım dedim oldu olmadı arası:KK70:Keşke seni çağırsaydım:KK45:
Eki Görüntüle 1737483
Ya bu şekilde kesmedir bende hiç biz hep böyle baklava dilimi keseriz:-) ama olmuş merak etme bir sonrakinde daha iyi oluyor:-)
rabia01 rabia01
Yanimda yaprak sarma
Çığ köfte
Tatlı
hepsi mevcut hiçbirşey canim cekmez:KK70: :KK70:
Bana da yollayin gariban yalnız ben napayim:D

Eki Görüntüle 1737484
Bende pastane poğaçası yaptım bugün. Kapın hadi birer tane :KK70:
Ay süper bende alabilir miyim bir tanecik kaldiysa:D

images
images
rabia01 rabia01
images

:mad::mad::mad::mad:

Ya bu şekilde kesmedir bende hiç biz hep böyle baklava dilimi keseriz:-) ama olmuş merak etme bir sonrakinde daha iyi oluyor:-)

Bana da yollayin gariban yalnız ben napayim:KK70:

Ay süper bende alabilir miyim bir tanecik kaldiysa:KK70:
Sağol canım bu sefer şekli önemli değildi deneme yaptım ,öğrendim.Bundan sonra daha iyi olur:KK19:

ben tabagi komple alsam olurmu o_O:KK70: kizlar diyet yapiyormus anca bana yeter :KK70:
ellerine saglik dombikim :kk77::kk77:
Tabi tabi tepsiyi getireyim dur ben:D

masumiyetime inanmiyormusun :KK11: kavgami istiyon :KK11::KK70::KK70:
Ben hiç senin karşına geçermiyim rabia hiç amaaan Allah korusun :D

Bana da yollayin gariban yalnız ben napayim:KK70:

Ay süper bende alabilir miyim bir tanecik kaldiysa:KK70:
tabiki efendim buyrun ♡♡♡

Sağol canım bu sefer şekli önemli değildi deneme yaptım ,öğrendim.Bundan sonra daha iyi olur:KK19:
Ben bu kategoriyi sevmedim çok güzel yemekler diyete uygun degil:-) dusundumde biz milletcek diyete uygun yaşayamiyoruz ya normal nasıl yaşayalım su yemeklere bak nevreste ya tatlılar sarmaya of of :-)

Back