Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık Meleğim keşke son sunumda olsaydı yarışmaya katılırdın

Offfff bayılırım keşkeğe çok fenasın varyaaa

Çok geçmiş olsun canımYaparsın acelesi yokTarifin eklenirse mutlaka başka bir tane bulursun.Seçenek çok fazla

Aklimda bi yigin tarif var zaten Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos Mash her sehrin yemekleri ayri guzel illa ki birini yaparim :)
Senin oglun nasil ? Atlatti mi gribi

Harika ellerine saglik bende bugun yaptim tavuklu

Aklimda bi yigin tarif var zaten Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos Mash her sehrin yemekleri ayri guzel illa ki birini yaparim :)
Oooo senin planlar hazır
İyi sayılır canım hala yatıyorOkula göndermedim

Cok hossun ya o kadar plandan mutlak biri kapilmadan yaparsin bekliyoruz merakla

Ohh tarifler geliyor yavaş yavaşş :))
Ellerinize sağlık bayanlar

Allah sifa versin , hakketen gecmek bilmiyor . İnsh en.kisa zamanda atlatirsiniz sizde
Tabi nevos ,planlar hazir uygun zamani bekliyorum
Teşekkür ederim canımRabbim tüm hastalara şifa versin
Benimde planlarım var karar veremiyorumAma ben sonları bekleyebilirim kimsenin tarifini almak istemem

Teşekkür ederim canımRabbim tüm hastalara şifa versin
Benimde planlarım var karar veremiyorumAma ben sonları bekleyebilirim kimsenin tarifini almak istemem

Amin insh
O kadar cok secenek var ki hangi birini yapcagini sasiriyor insan Super valla , senin de oldugun bi yarismada bulunmak onur verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…