- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Cok tesekkur ederim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı tuzlu kurabiyelerimi aldım geldim.. @rabia01 nerelerdesin
Eki Görüntüle 1759743
Eki Görüntüle 1759744
ne yanı sımdı nuryolunun altınları 2 tanemı olecekhayır olamazzzzzzzzzzzzzzz
bu aralar hastayım diye evdeyim vallahi iki kilo almışım önceki iki eksiğim vardı onu da almışım ben hiç kilo alamayan biriydim sanırım yaşlanıyorumBen sizi düşündüğüm için kendimi feda ediyorum O güzelim yemekleri yedikten sonra yuvarlanarak gezeceğim Sizin yuvarlanmanıza izin veremem
Eline sağlık muhteşem gözüküyordu
Kazanan arkdaslarim tebrik ederimm netim yavas kim kazandi etti bilmiyorum benim kazanamadim.kesinn saglik olsunn bidakine artik
Teşekkür ederim Beni'cim NerelerdesinEllerıne saglık cnm cok guzel gorunuyolar
Ben senden daha yaşlıyım seni bu zotlu göreve sürükleyememAyy ne dusunceli arkadasim varr benimm Ama bu zor gorevde seni yanliz birakmaya gonlum razi olmaz , beraber yuvarlaniriz artik nevoscum
Teşekkür ederim canımHarika gorunuyorlar nevos Ozellikle kakaolu olanlar bayildim Ellerine saglik ,Afiyet olsun canimm
Tamam siz bilirsiniz beraber yuvarlanalımbu aralar hastayım diye evdeyim vallahi iki kilo almışım önceki iki eksiğim vardı onu da almışım ben hiç kilo alamayan biriydim sanırım yaşlanıyorum
ayy bizi de düşünürmüş ablamız kıyamam gönlüm razı gelmez senin tek yuvarlak olmana boyumda kısacık zaten enlemesine kolay giderim ben
Tatilde canım Biraz özleyelim, geri gelecekMune ye ne oldu kızlar profiline sınır getirmiş ...???haydi yolcu abbas demiş hoşçakalın demiş. ne oluyor bilgisi olan varmı..nereye gitti munemizzz..
Dombikim seninde ellerine sağlıkk..
teşekkür ederim sizin elinize su bile dökemem ben ♡