• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Tatlı tuzlu kurabiyelerimi aldım geldim..:kk77: rabia01 rabia01 nerelerdesin :mad:
FB_IMG_1454279535738.jpg

FB_IMG_1454279602456.jpg

Eneeem yarışma bitmiş. :p ben yarın bitiyor sanıyordum.
nuryolu nuryolu ve Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil çok tebrikler kızlar. :KK36:
Teşekkür ederim jooker ♥
Bende seni tebrik ederim. Bu tarifinle yaptığım dolmalar enfesti gerçekten. Bu tarifi bize sunduğun için ayrıca teşekkür ederim ♥ ♥

ne yanı sımdı nuryolunun altınları 2 tanemı olecek:eek::eek:hayır olamazzzzzzzzzzzzzzz:mad::mad::mad::mad::mad::KK53:

Ben sizi düşündüğüm için kendimi feda ediyorum :KK42:O güzelim yemekleri yedikten sonra yuvarlanarak gezeceğim :rolleyes: Sizin yuvarlanmanıza izin veremem :KK61:
:rolleyes::rolleyes:

Ayy ne dusunceli arkadasim varr benimm :KK60: Ama bu zor gorevde seni yanliz birakmaya gonlum razi olmaz , beraber yuvarlaniriz artik nevoscum :KK53: :D

Sağol canım. :) teklifim geçerli tamam mı, sen, nevreste, kakao ve ben katılmadığınız zaman haber verin. :KK53: Yarışılmaz sizin hamaratlığınızla. :)))
teşekkür ederim çok naziksin düşüncelerin için :KK52::KK52:dolman ve sunumun harikaydı.. :KK68::KK68:o tarif için teşekkürlerr.

Back