- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Zeynepank1234
bozdu ne ya?
tamirciye gidin.
Zarla kırıcı konuşmuş ki, bozulmuş.
Özür dilese geçer bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bozdu ne ya?
tamirciye gidin.
Allah askina annesinin hareketlerini gectim adam hicbisey yapmamis bu olanlara karsin arayi bulmaya bile calismamis benim annem senin agzina sicsa suscaksin demis evlenirsen ilerde eminim burda aile ici sorunlarini anlatan konular acarsin. Bence tamamen mantigini kullanmalisin. ilerde bu kaynana basina dert olur adamda annenin hasta olmasina ragmen soylenenlere bisey dememis ne biliyim anne sakin ol bile dememis!! balik bastan kokar derler bence bu olanlara goz yumma evli degilim altin isini bilemem burda evli anlayan kadınlar yorum yapar zaten ama yolun basinda bu kadar ciddi sorun varken gormezden gelme esin olursa bu adam annesinin agzina bakar gibi
cnm valla kusura bakma ama sen de bu kadar ailene saygısızlık yaptırana kadar verseydin eline yüzüğü ginderseydin benim annemin ağzına bintane erkeği de anasını da kurban ederim sen de kendine gel daha baba evinde anana küfür eden yarın senin de Ağzına S,... R ne bekliyorsun ki böyle bir ailede dönecek kadar bu kadar olaylardan sonra bulunmaz hint kumaşı mı kendi gururunu düşünüyorsan ailenin gururu için yanlış adım atma heleki eşyaları da geri verme çöpe at ama vermeMerhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
(bakın arkadaşlar Allah için hakaret yazmayın ben geri dönmeyi felan düşünmüyorum ya siz hiç mi sevmediniz bitirdim bende inanın aileme hakaret etti ağzıma geleni bende saydım susmadım ki neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor yalvarıyor lar ben dönmüyorum yemin ederim annesi ile geldi kapıya istemiyorum dedim polis çağırdım bütün apartman ayağa kalktı. Kızlık zarı konusunda nikah oldu diye yenildim ya olmadı işte kimsenin başına vermesin Rabbim kınamayın başınıza gelmesin ne olur
Canım eğer dini ya da resmi nikah olmadıysa geri istiyorlarsa eğer vermek zorundasın ama dini resmi nikah olduysa eğer onlar senin mehrin geri vermek zorunda değilsinHiçbirini yemedim hepsi duruyor bir hayır kurumuna bağışlicam haram bende biliyorum onlara yar olmasını istemiyorum çok gururum kırıldı kanser annem için üniversiteyi bıraktım evde ona bakıyorum biz zaten 4 senede tedavi masrafları için 186 bin harcadık
Yüzlerini düğün öncesi görmen iyi olmuş altınlarını ver bu işi kapat.sakın aptallık etme.Bu ne biçim aile ne biçim nişanlı anlamadım.Merhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
(bakın arkadaşlar Allah için hakaret yazmayın ben geri dönmeyi felan düşünmüyorum ya siz hiç mi sevmediniz bitirdim bende inanın aileme hakaret etti ağzıma geleni bende saydım susmadım ki neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor yalvarıyor lar ben dönmüyorum yemin ederim annesi ile geldi kapıya istemiyorum dedim polis çağırdım bütün apartman ayağa kalktı. Kızlık zarı konusunda nikah oldu diye yenildim ya olmadı işte kimsenin başına vermesin Rabbim kınamayın başınıza gelmesin ne olur
Kurtulmuşsun işte ne güzel düşünmek yerine boşver önüne bak isteMerhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
Zararin neresinden donsen kardir. Kac kurtar kendini bu saygisiz insanlardanMerhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
Ya da cinsel birliktelik yaşanmamışsa nikah iptali isteyebilirler. Çünkü evlilik tam anlamıyla gerçekleşmemiş olur. Onun dışında 1 yıldan önce anlaşmalı boşanılmaz, ancak çekişmeli boşanılabilir. E adliyeler adli tatilden çıkalı kaç hafta oldu. Ne ara davayı açtı, gün aldı kazandı etti. Hadi küçük şehir olsa neyse ankara'dan bahsediyoruz başkent falan..Konudan bağımsız ancak yine de yazayım evlilik iptali ancak butlan gibi durumlarda geçerlidir. Ben evlendim ama vazgeçtim deyip evlilik feshedilemez.
Ancak cinsel birliktelik yoksa kadının mehir hakkı da düşer. Tazminat isteyemez ( kadına bağlı cinsellik oluşmaması durumunda) ve dava çok hızlı şekilde boşanma ile sonuçlanır
Özetle keyfi olarak evlilik feshi diye bir şey yok.
Zaten konu sahibi önce evli sonra boşanmış şimdi kızlık zarını diktirmek için doktor arıyor ama nişanlısı ile de barışmak için konu açıyor..
Bu kafadan bende istiyorum arada ..
Cinsel birliktelik konusunda Yargıtay kararı var ancak genelde boşanma davası olarak ele alınıp bitiriliyor. Ya da yine dava açma yoluna gidip ispat etmeniz lazım. Özetle öyle pat diye olmuyor o işler sizinde dediğiniz gibi.Ya da cinsel birliktelik yaşanmamışsa nikah iptali isteyebilirler. Çünkü evlilik tam anlamıyla gerçekleşmemiş olur. Onun dışında 1 yıldan önce anlaşmalı boşanılmaz, ancak çekişmeli boşanılabilir. E adliyeler adli tatilden çıkalı kaç hafta oldu. Ne ara davayı açtı, gün aldı kazandı etti. Hadi küçük şehir olsa neyse ankara'dan bahsediyoruz başkent falan..
Karşı taraf duruşmaya bile gelmemiş, benim dediğim gibi olmasını bırakın, en az 1 duruşma daha ileri atması gerekiyordu. Ayrıca konu sahibi nikahtan sonra birlikte olmuş zaten. Dediğiniz gibi hiçbirşekilde boşanmış ya da evlilik iptali yaptırmış olamaz. Ortada bir yalan var ama ne..Cinsel birliktelik konusunda Yargıtay kararı var ancak genelde boşanma davası olarak ele alınıp bitiriliyor. Ya da yine dava açma yoluna gidip ispat etmeniz lazım. Özetle öyle pat diye olmuyor o işler sizinde dediğiniz gibi.
Bunu dediği an yapistirirdim tokatı.bittigi iyi olmuş verin altınlarını da sizde ceyizinizi alın geri dönmek sorusunu düşünmek bile yakismamissenin annen domuz