• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buradaki Herkesin yorum yapmasını istiyorum düğün ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kucukken rafadan yumurta yerine rafadan civa ile mı beslendin? Uranyum falan mı yiyorsun bu kafaya ulaşmak ıcın?
Fake degılsen ınsallah evlenirsin bu cocukla.
Dogal secılımı severim.
Bana da öyle bir his geldi bi taraftan kızlık zarı dikimi araştırıyor bi taraftan siz olsanız döner miydiniz diyor bu arada onlara ait parayı da vermiyorlar kötü şeyler yaşattı gerekçesi ile. Karışık bir durum.

Valla bakmadım arkama bitirdim numaramı değiştirdim felan olur diye demedim ben aşk gurur tanımaz diyen nişandan dönüp barışın diyen ve yalvaran onlar siz olsanız ne yapardınız diye sormuştum
Bende yeterince açık cevap verdim kaçarak uzaklaşın dedim 🙅

Kucukken rafadan yumurta yerine rafadan civa ile mı beslendin? Uranyum falan mı yiyorsun bu kafaya ulaşmak ıcın?
Fake degılsen ınsallah evlenirsin bu cocukla.
Dogal secılımı severim.
Valla evlensinde kanser hastası annesine, küfür yiyen teyzesine yazık. Hadi bunlar doğal seçilim amacıyla evlendi, kurunun yanında yaşta mı yansın be? :/

Tipi kes... Battı nedir ya?
Reelde analarınıza domuz dedırtıp gelıp burdakı kadınlara ahkam kesmeyin rica edıcem.
Ben dedirtmedim diyorum savundum ailemi bitirdim herşeyi kınama başına gelmeden ölmezsin Allah için

(şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa
Konudaki tek sümsük nişanlınız olsa keşke :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Nikahlandık ama düğün olmadı Eylül 20 sinde mahkeme vardı tek celsede bir avukat akrabamız vardı Allah razı olsun fes hakkı mı dedi birşey dedi yardım etti onlar gelmedi tabi ben herşeyi anlattım bu hakaretleri felan hepsini msjları ses kayıtlarını felan bitti

ya evlilik feshi diye bir şey yok. Böyle yalan şeyler yazıyorsunuz millet de 1 aylık evliliğini feshetme diye bir şey var sanıyor. Git kumda oyna kıt zekanla milletle dalga geçeceğine. Vaktiniz mi çok işiniz mi yok anlamadım.

Bana da öyle bir his geldi bi taraftan kızlık zarı dikimi araştırıyor bi taraftan siz olsanız döner miydiniz diyor bu arada onlara ait parayı da vermiyorlar kötü şeyler yaşattı gerekçesi ile. Karışık bir durum.
Kızlık dıkımını de terzi Nazifenın yerini sorar gbi arastırıyor.
Sankı bana pantolon pacası yaptıracak.

Allah evladın hayırlısını versin.

Kız anan bence senin Kadir gecesi doğurmuş yol yakınken kurtulmuşsun. O ne be öyle bendim anneme teyzeme hakaret etcek onu orda yolar evine gönderir bu işi orda ben bitirirdim

Ben dedirtmedim diyorum savundum ailemi bitirdim herşeyi kınama başına gelmeden ölmezsin Allah için
Baya sen dedirttin simdı de geri donus, olmadı kızlık zarı nasil dikilir fikri soruyorsun.
Kanser hastası annene ıcımız acıdı sen hala donusten bahsediyorsun.

Bana boyle kınama basına gelir, bekara karı Bosamak kolay minvalinde cumle kuranı izmarit olarak goruyorum.
Kınıyorum.

ya evlilik feshi diye bir şey yok. Böyle yalan şeyler yazıyorsunuz millet de 1 aylık evliliğini feshetme diye bir şey var sanıyor. Git kumda oyna kıt zekanla milletle dalga geçeceğine. Vaktiniz mi çok işiniz mi yok anlamadım.
Ama onun akraba avukatı yapmış :KK45:

Büyük konuşmayı sevmem ama bu konu için şunu diyebilirim ki ömrümün sonuna kadar yalnız kalacağımı bilsem yine de bu kişiyle evlenmem. İsterse şu saatten sonra gelip anne oğul özür dilesinler, kapıda yatıp kalksınlar, dünyayı verseler yine de asla evlenmem.

Valla evlensinde kanser hastası annesine, küfür yiyen teyzesine yazık. Hadi bunlar doğal seçilim amacıyla evlendi, kurunun yanında yaşta mı yansın be? :/
Anacıgına cıddı anlamda uzuldum. Kadın kanser dısarı cıkınca bayılıyor ama birileri domuz diyor kadına.
Bu da hala barısma derdinde.

senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum
Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor.
Hep alttan aldım
Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti.
Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar
Ya yazdığını mı unuttun Allah aşkına? Sen nasıl dedirtmedim diyorsun? Yav he he. Hiçbirşeye ses çıkarmamışsın, sonra adamlar herşeyi iptal edip köye kaçmışlar.. Sen onları değil, onlar seni bırakmış.

Anacıgına cıddı anlamda uzuldum. Kadın kanser dısarı cıkınca bayılıyor ama birileri domuz diyor kadına.
Bu da hala barısma derdinde.
Bir de diyor ki dedirtmedim. Şaka gibi gerçekten. Allah evladın hayırlısını versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back