- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- Konu Sahibi Zeynepank1234
Geri döner misiniz diyeceğinize gidin unutun onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka, ailenizin gururu milletin altınına çökmekle mi düzeliyor? Bahaneye bak. İçlerini de böyle rahatlatmışlar.1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar.
Düğüne gerek yok,resmi nikahı var. Dolayısıyla altını vermesine gerek yok.Yüzlerini düğün öncesi görmen iyi olmuş altınlarını ver bu işi kapat.sakın aptallık etme.Bu ne biçim aile ne biçim nişanlı anlamadım.
avukat akrabası varmış evliliği fesh olmuş. kızlık zarı dikimi içinde doktor arıyormuşDüğüne gerek yok,resmi nikahı var. Dolayısıyla altını vermesine gerek yok.
Ay tek başıma yetemem belki diye kaynımgili falan da çağırdım buraya. Okuduk hep beraber. Kaynım diyor ki, kızlık zarı tabi ki onurdan, gururdan, karakterden önemlidir diyor. Barışsın tabi ki diyor. Kınamayayım başıma gelmesin dedi kaynım, saçmalama abi sen evlisin artık ne başına gelecek dedim. Deli midir nedir.
a ha ha ha. Valla kınamasın hemşire bir de kaynının kızlık zarını diktirmek için para toplamak zorunda kalmayalım kk ailesi olarak
Her neyse kısa kısa anlatayım
Kaynının kızlığı bozulmadıysa sıkıntı yok. Bırak cilveleşsinler.... Gençleri acık salıvermekte lazım ama zara dikkat... Kaynını yengeyle başbaşa bırakmayın fazlaTam kınayacaktı eltim parmağını dudaklarına götürüp susturdu. O sırada bir elektriklenme oldu dedim durun burası aile apartmanı. Pis pis şeyler.
Demi ya? Hem her türlü karaktersizligi yapacaklar hem de hiç maddi manevî zarara uğramadan siyrilacaklar? Hukukta bile manevi tazminat var. Bu da adetlerimizin manevi tazminatı, konu sahibine afiyet olsun altınlar.wazgeçen taraf altınlardanda wazgeçmiş olur adetlerde bu vardır bencede vermesin neler etmişler kıza vala içim acıdı
Tabikide geri dönme canım altınları vermeyin kendilerine yapmış kendileri bozmus bı kızın hayalleriyle oynamak okdr kolay mı ki anneniz kanser hastası rabbim şifa versin bnim anneme biri öyle dicej ben o kadını dayak manyağı yaparım terbiyesiz kadın heryerdrn engelle sadaka ver bjde öyle biridnen kurtulmussun canım karşına neler neler çıkar boswerMerhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
(bakın arkadaşlar Allah için hakaret yazmayın ben geri dönmeyi felan düşünmüyorum ya siz hiç mi sevmediniz bitirdim bende inanın aileme hakaret etti ağzıma geleni bende saydım susmadım ki neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor yalvarıyor lar ben dönmüyorum yemin ederim annesi ile geldi kapıya istemiyorum dedim polis çağırdım bütün apartman ayağa kalktı. Kızlık zarı konusunda nikah oldu diye yenildim ya olmadı işte kimsenin başına vermesin Rabbim kınamayın başınıza gelmesin ne olur