Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ben kendi adıma söyleyeyim çookk iyiim allahım şükürler olsun içimde kıpır kıpır kendi evime gitmeme az kaldı

Günaydin Kizlarrrr... Simdi ev temizligiyapacam offf offff ögleden sinra anca yazarim siz bi hobidi girtlak doydunuzmu :))).... Sevgi kizzz niye camdan bakiyon gir iceriii hihihihi...saka canim üzüldüm ban yemene ama kizim sende gazini almissin ucmussun vallahhhh... Hadi kizlar görüsürüz bana kolay gelsin (

herkes iyise sıkıntı yok canlarım temizlk yapıcaklara kolay gelsin :) yemek yiyen vatandaşlar afiyet olsun :) cuma saati yaklaşıyo dualarınızı eksik etmeyin

herkes iyise sıkıntı yok canlarım temizlk yapıcaklara kolay gelsin :) yemek yiyen vatandaşlar afiyet olsun :) cuma saati yaklaşıyo dualarınızı eksik etmeyin

Allahım bana sıkıntı ve darlık veren her türlü vesveseden sana sığınırım.Yaşadığım her anı ve zorluğu senin izninle yaşıyorum,bana kaldıramayacağım yükü yüklemeyeceğini biliyorum,hakkımda senin hükmün geçerlidir.Rabbim ben ve benim durumumda olan aciz kullarına yardım et bizi nurlandır ve rahmetinden bizi mahrum bırakma. Her şeye kadir ve her şeye gücü yeten Yüce rabbim dualarımızı kabul ve makbul eyle.AMİN.AMİN...

hoşgeldin canım ben daha doyurmadım karnımı sana kolay gelsin allah yardımcın olsun canım görüşürüz...

kolay gelsin temizlik bitince şöyle bir çay iç yorgunluga iyi gelir canım

Uuuuiiiiyyyy saftim kaydi ama evim miiiiissss gibi oldu ufakligida uyuttumsimdi bi kahvemi yapayim sonra gel keyfim gel

sizden naber kizlarrrrr göbicikler doydumu

kizzzz cadi üsîycen öyle camdam baka baka:2: hasta olursun bak haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…