-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.501
ben yeni daha geçen sene ekim de evlendim çocuğum yok düşünmüyoruz henüz güzelim yeni işe başladım okulum felan var onlarla uğraşıcam :) evlilik fena diğil ya iyi işte
Bende yeni evliyim canm bizde sizden 1 ay sonra kasimda evlendik cok yeniyiz daha her ikimizde bizde cocuk dusunmuyrz ama benim icimden cok geciyo hayirlisi yinede ne is yapiyon tatlim ne uzerine okuyorsun
benimde düğünüm kasımda olduekimde nikanım kıyıldı muhasebeciyim ben 2 ci üniversiteyi okuyorum oda bitti 2 dersim var mezun olmam için sınavları bekliyorum gelsin vericem iktisat okuyorum
Ayni ay evlenmisiz canm ya
Masallah senin okul durumun iyiymis canim ins tamamlarsin
Bende aciktan lise okuyorm daha bakalim hayirlisi yasin kac senin
evlilik tarihim yerine tanışma günümüzü yazmışım ya diyorum biz evleneli olmadı bu kadarallahım ya kendi kendime güldüm
24 kasım benim düğün tarihim :) 26 yaşından gün aldım sen küçüksün daha herhalde ?
Iyi aksamlarrrrrcadi melakenin ban yedigi konuyu okudum o nedi beee öyleeee sevgide az sinirlenmemis alamamis hizini valahhh
günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız?
eylülüm günaydın canım nasılsın?
sevgi neden ban yedi canım ne olduki?:26::26:
sevgiciğim sanada günaydın canımcım çok üzüldüm ya kaç gün ban yedin acaba?
bi konu yüzünden yaktın kendini be gülüm boşver girme öyle konulara canımcım
Sağol canım sanada , iyiyim kuzum sen nasılsın
bdv de bir konu bir şeyler yazmış dalga geçti diye ban yemişş ,
şimdi beğensin dursun sadeceeekaç gün acaba :44:
kudursunn orda şimdii ohhh
benimdeee varr ama yarın tatil uyucam ohhhh :120::120:uykum var eylülcüğüm onun harici iyiyim çok şükür canım ya sevgiye üzüldüm ban yediği için ya
bilmiyorum eylülcüğüm ama konu biraz saçma geldi canım bana yinede allah bilir tabiki ama:26: