Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

benimdeee varr ama yarın tatil uyucam ohhhh :120::120:

herkese saçma geldi zaten amann neyseee , sevgi beğenme kızzz

ben hergün erken kalkıyorum canım kızım hafta sonuda aynı yani
kızım sağolsun erken uyanır uyutmaz anasını

evet sevgiciğim karışma canım öyle konulara

günaydın sevgili topik üyecikleri arkadaşlarım hepinizi seviorum mutlu günler

hayırlı cumalar bol bereketli günler olsun inşallah :)

günaydın canım hoşgeldin hayırlı cumalar sanada

sevgi nerde kim ban yemiş o ne demek biri bişiler anlatsın anlayamadım :S

canım sevgi benim derdim var topiğinde bi konuya girip beğenme daha sonra yorum falan yapmış ceza vermişler sevgiciğe

bende giriyorum tüm topiklere kavga diğil olay çıkıyo ben neden hiç ceza almadım :S saçma sapan şeyler sanal alemde ne cezası ya neyse geçmiş olsun ozaman

bak sevgisiz kavga çıkmasın topikde biz neyiz kız ben varım işte topiğin en geveze insanı daha ne istiyosun

ama ben bu mesajı yazdığımda sen yoktun ki be ya

sevgi burda olmayabilir ama topiğini sahipsiz bırakıcak diğiliz burdayız ben korurumm yerini dolduramayız acımız büyük

tabiki boş kalmayacak topiğimiz sevgide burda o bizi görüyo ama yazamıyo anladığım kadarıyla:26:

ama ben bu mesajı yazdığımda sen yoktun ki be ya

tabiki boş kalmayacak topiğimiz sevgide burda o bizi görüyo ama yazamıyo anladığım kadarıyla:26:

ben şakacıkdan dedim kavga çıkmasın diye sevgiyi özledim olsa şimdi kavga çıkardı gülerdik hayatımın rengi gitti resmen

sevgi seviyorum arkadaşımm :2:

aa doğruuu benimde teyzemin kızı var 3 yaşında arada bizde kalıyor sabahın köründe kalkıyo o yüzden haftasonları almıyoruzz uyutmuyo

ben şakacıkdan dedim kavga çıkmasın diye sevgiyi özledim olsa şimdi kavga çıkardı gülerdik hayatımın rengi gitti resmen

sevgi seviyorum arkadaşımm :2:

bende şakacıktan yazdım canım

aa doğruuu benimde teyzemin kızı var 3 yaşında arada bizde kalıyor sabahın köründe kalkıyo o yüzden haftasonları almıyoruzz uyutmuyo

evet canım cimcimeler erkenden kalkıyo hemen yaaa

Nan Sevgi yumağı yine mi BDV ye girip yorum yazdın ahh ahh
Bu kız uslanmaz yaw
Taziye çadırı kuralım kızlarAcımız böyük
Cevap yazamıyo diye çatlıyodur delüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…