Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

benimdeee varr ama yarın tatil uyucam ohhhh :120::120:

herkese saçma geldi zaten amann neyseee , sevgi beğenme kızzz :KK53:

ben hergün erken kalkıyorum canım kızım hafta sonuda aynı yani
kızım sağolsun erken uyanır uyutmaz anasını

evet sevgiciğim karışma canım öyle konulara

günaydın sevgili topik üyecikleri arkadaşlarım hepinizi seviorum mutlu günler :KK70:

hayırlı cumalar bol bereketli günler olsun inşallah :):KK34:

günaydın canım hoşgeldin hayırlı cumalar sanada

sevgi nerde kim ban yemiş o ne demek biri bişiler anlatsın anlayamadım :S

canım sevgi benim derdim var topiğinde bi konuya girip beğenme daha sonra yorum falan yapmış ceza vermişler sevgiciğe

canım sevgi benim derdim var topiğinde bi konuya girip beğenme daha sonra yorum falan yapmış ceza vermişler sevgiciğe

bende giriyorum tüm topiklere kavga diğil olay çıkıyo ben neden hiç ceza almadım :S saçma sapan şeyler sanal alemde ne cezası ya neyse geçmiş olsun ozaman :KK43:

bak sevgisiz kavga çıkmasın topikde :KK70: biz neyiz kız ben varım işte topiğin en geveze insanı :KK70: daha ne istiyosun :KK70::KK3::KK3:

ama ben bu mesajı yazdığımda sen yoktun ki be ya:KK22::KK4:

sevgi burda olmayabilir ama topiğini sahipsiz bırakıcak diğiliz burdayız ben korurumm yerini dolduramayız acımız büyük :KK43::KK43:

tabiki boş kalmayacak topiğimiz sevgide burda o bizi görüyo ama yazamıyo anladığım kadarıyla:26:

ama ben bu mesajı yazdığımda sen yoktun ki be ya:KK22::KK4:

tabiki boş kalmayacak topiğimiz sevgide burda o bizi görüyo ama yazamıyo anladığım kadarıyla:26:

ben şakacıkdan dedim kavga çıkmasın diye :KK43: sevgiyi özledim olsa şimdi kavga çıkardı gülerdik hayatımın rengi gitti resmen :KK43:

sevgi seviyorum arkadaşımm :KK43::2::KK43:

aa doğruuu :KK14: benimde teyzemin kızı var 3 yaşında arada bizde kalıyor sabahın köründe kalkıyo o yüzden haftasonları almıyoruzz uyutmuyo :KK1:

ben şakacıkdan dedim kavga çıkmasın diye :KK43: sevgiyi özledim olsa şimdi kavga çıkardı gülerdik hayatımın rengi gitti resmen :KK43:

sevgi seviyorum arkadaşımm :KK43::2::KK43:

bende şakacıktan yazdım canım

aa doğruuu :KK14: benimde teyzemin kızı var 3 yaşında arada bizde kalıyor sabahın köründe kalkıyo o yüzden haftasonları almıyoruzz uyutmuyo :KK1:

evet canım cimcimeler erkenden kalkıyo hemen yaaa

Nan Sevgi yumağı yine mi BDV ye girip yorum yazdın ahh ahh :KK51::KK51:
Bu kız uslanmaz yaw:KK4:
Taziye çadırı kuralım kızlar:KK5:Acımız böyük:KK53:
Cevap yazamıyo diye çatlıyodur delüü:KK53:

X