Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ben yeni daha geçen sene ekim de evlendim çocuğum yok düşünmüyoruz henüz güzelim yeni işe başladım okulum felan var onlarla uğraşıcam :) evlilik fena diğil ya iyi işte :KK34:

Bende yeni evliyim canm bizde sizden 1 ay sonra kasimda evlendik cok yeniyiz daha her ikimizde bizde cocuk dusunmuyrz ama benim icimden cok geciyo hayirlisi yinede ne is yapiyon tatlim ne uzerine okuyorsun

Bende yeni evliyim canm bizde sizden 1 ay sonra kasimda evlendik cok yeniyiz daha her ikimizde bizde cocuk dusunmuyrz ama benim icimden cok geciyo hayirlisi yinede ne is yapiyon tatlim ne uzerine okuyorsun

benimde düğünüm kasımda oldu :KK70: ekimde nikanım kıyıldı :KK70: muhasebeciyim ben 2 ci üniversiteyi okuyorum oda bitti 2 dersim var mezun olmam için sınavları bekliyorum gelsin vericem iktisat okuyorum :KK70:

evlilik tarihim yerine tanışma günümüzü yazmışım ya diyorum biz evleneli olmadı bu kadar :KK70: allahım ya kendi kendime güldüm :KK70:

benimde düğünüm kasımda oldu :KK70: ekimde nikanım kıyıldı :KK70: muhasebeciyim ben 2 ci üniversiteyi okuyorum oda bitti 2 dersim var mezun olmam için sınavları bekliyorum gelsin vericem iktisat okuyorum :KK70:

Ayni ay evlenmisiz canm ya
Masallah senin okul durumun iyiymis canim ins tamamlarsin
Bende aciktan lise okuyorm daha bakalim hayirlisi yasin kac senin

evlilik tarihim yerine tanışma günümüzü yazmışım ya diyorum biz evleneli olmadı bu kadar :KK70: allahım ya kendi kendime güldüm :KK70:

24 kasım benim düğün tarihim :) 26 yaşından gün aldım sen küçüksün daha herhalde ?

22 yasimdayim canm bende :) esimde 24
3 kasimdada biz evlendik sizdrn onceymisiz yine

Iyi aksamlarrrrr :KK3: cadi melakenin ban yedigi konuyu okudum :KK53: o nedi beee öyleeee:KK37: sevgide az sinirlenmemis :KK9: alamamis hizini valahhh:KK55:

Günaydınnnn kızlarrrrrr :KK3::KK3:

Sevgi gelemiycek dimiii gitti boş yere ban yediii :KK47:

Makarna gelivermiş yineee :KK56::KK36:

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız?

eylülüm günaydın canım nasılsın?

sevgi neden ban yedi canım ne olduki?:26:
:26:

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız?

eylülüm günaydın canım nasılsın?

sevgi neden ban yedi canım ne olduki?:26:
:26:

Sağol canım sanada , iyiyim kuzum sen nasılsın :KK3::KK3:

bdv de bir konu bir şeyler yazmış dalga geçti diye ban yemişş ,

şimdi beğensin dursun sadeceee :KK47: kaç gün acaba :44:

sevgiciğim sanada günaydın canımcım çok üzüldüm ya kaç gün ban yedin acaba?

bi konu yüzünden yaktın kendini be gülüm boşver girme öyle konulara canımcım:KK19:

Sağol canım sanada , iyiyim kuzum sen nasılsın :KK3::KK3:

bdv de bir konu bir şeyler yazmış dalga geçti diye ban yemişş ,

şimdi beğensin dursun sadeceee :KK47: kaç gün acaba :44:

uykum var eylülcüğüm onun harici iyiyim çok şükür canım ya sevgiye üzüldüm ban yediği için ya

uykum var eylülcüğüm onun harici iyiyim çok şükür canım ya sevgiye üzüldüm ban yediği için ya

benimdeee varr ama yarın tatil uyucam ohhhh :120::120:
bilmiyorum eylülcüğüm ama konu biraz saçma geldi canım bana yinede allah bilir tabiki ama:26:

herkese saçma geldi zaten amann neyseee , sevgi beğenme kızzz :KK53:

günaydın sevgili topik üyecikleri arkadaşlarım hepinizi seviorum mutlu günler :KK70:

hayırlı cumalar bol bereketli günler olsun inşallah :):KK34:

X