- 10 Eylül 2013
- 281
- 4
- 34
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.401
bende öğln yedin ama bende cok acıktımmmm
hamarat ablalarım vardırr benim belki yapıyorlardır bakarsın bizide çağırırlar )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öğln yedin ama bende cok acıktımmmm
Tıkıyom tıkıyom geri çkıyo terbiyesiz şeey ben napııyım
Tıkılmayı sevmiyomuş kız öyle diyo
hamarat ablalarım vardırr benim belki yapıyorlardır bakarsın bizide çağırırlar )
kız allah seni ne yapmasın emiii sevgilin birşey demiyo mu bu haline senin anacımmmmm
gız habire bir uyuyoo
ne olduuuuu yineee:26:
Bahtsız bedevi eylolum noldu yevrummm
Okudum gerçi de artık ne desem teselli edilmiyor insanın içi o yüzden hiçbişi deme greği duymuyorum tatlm biz ne kdar desek de kalbine söz geçiremiyor insan malesef
Iı ıhhh gecelerin bekçileriyiz biz kızıyo aslında da ne yapıyım anacım ya gelmeyince gelmiyo uyku oturuyorum bu halde
öyle valla bahtsız bedevi oldumm evet bir çaresi bulunurr elbett ypacak bişey de kalmadı kii elimden gelenin fazlasını yaptım
napıyosunnn uykucuuu
ayy keşke bende geceleri uyumasam tavuk gibi saat 9 yada 8.30 dedin mi hemen uykum geliyor yaaa ((
bygün hiç bakamadım sayfayaaa.. yemek muhabbeti mi dönüyor ne ? mesai bitimine az kaldı tabi
bygün hiç bakamadım sayfayaaa.. yemek muhabbeti mi dönüyor ne ? mesai bitimine az kaldı tabi
demek o halde oturuyonn hıııı su an sesli güldümmmmm
o zaman öyle devam et zaten akşam öğretimsinn ohhh iştee
O da ayrı bi mevzu dün öğrendim bizi sabaha geçirmişler ama 2. öğretim parasını yani 400 milyonu ödüyoruz gece bi de snirden uyuyamadım dün yarın gidip okulu yıkıcam başlarına allah belalarını versin ya çok sinirliyim çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok uykum geldi çokkkk:2::2:
nasıl yaniii öyle birşey olamaz ki ama ikinci öğretimler sabaha nasıl geçer
o zaman harç parası ne alaka yuh h yaaa
niden bakamadınnn
Her telden dönüyo valla
ben öğlen yedim ama acıktımm saat 6 ya daha var naapacamm bilmiyorummmmmm sen napıyonnn keyifler nasıl gızan