Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ne olduuuuu yineee:26:

Bahtsız bedevi eylolum noldu yevrummm
Okudum gerçi de artık ne desem teselli edilmiyor insanın içi o yüzden hiçbişi deme greği duymuyorum tatlm biz ne kdar desek de kalbine söz geçiremiyor insan malesef :KK50:

öyle valla bahtsız bedevi oldumm :KK14:evet bir çaresi bulunurr elbett ypacak bişey de kalmadı kii elimden gelenin fazlasını yaptım :KK31::KK31:

napıyosunnn uykucuuu :KK51:

öyle valla bahtsız bedevi oldumm :KK14:evet bir çaresi bulunurr elbett ypacak bişey de kalmadı kii elimden gelenin fazlasını yaptım :KK31::KK31:

napıyosunnn uykucuuu :KK51:

Öyle düşün işte kuzum ben bu ilişki için çabaladım o ne yaptı ben herşeyi yaptım elimden gelen o naptı bi düşün acın hafiflicektir
Çünkü hiçbir çabası hiçbir pişmanlığı olmayan bir insanlar nereye kadar gidebilirdin Allah korusun nişan olup vs daha aile gözönünde olup ayrılmak daha mı kolay olurdu
Böylesi hayırlıymış de kuzum

demek o halde oturuyonn hıııı:KK9: su an sesli güldümmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
o zaman öyle devam et zaten akşam öğretimsinn ohhh iştee:KK14::KK14::KK14:

O da ayrı bi mevzu dün öğrendim bizi sabaha geçirmişler ama 2. öğretim parasını yani 400 milyonu ödüyoruz gece bi de snirden uyuyamadım dün yarın gidip okulu yıkıcam başlarına allah bildiği yapsın onları ya :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: çok sinirliyim çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
O da ayrı bi mevzu dün öğrendim bizi sabaha geçirmişler ama 2. öğretim parasını yani 400 milyonu ödüyoruz gece bi de snirden uyuyamadım dün yarın gidip okulu yıkıcam başlarına allah belalarını versin ya :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: çok sinirliyim çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

nasıl yaniii:KK53::KK53: öyle birşey olamaz ki ama ikinci öğretimler sabaha nasıl geçer:KK53::KK53:
o zaman harç parası ne alaka yuh h yaaa:KK47::KK47::KK47::KK47:

niden bakamadınnn:KK4::KK4:
Her telden dönüyo valla
ben öğlen yedim ama acıktımm saat 6 ya daha var naapacamm bilmiyorummmmmm sen napıyonnn keyifler nasıl gızan:KK14:

yaa bugün hep dışardaydım. pc başına geçtiğimde de yazışmalarla filan uğraştım açamadım yani. benim 20 dk kaldı mesai bitimine :KK52:yemeğim de hazır :KK56:
annem yanımdaydı düne kadar .yemeğimi yaptı gitti sağolsun :KK16:

X