Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Öyle düşün işte kuzum ben bu ilişki için çabaladım o ne yaptı ben herşeyi yaptım elimden gelen o naptı bi düşün acın hafiflicektir
Çünkü hiçbir çabası hiçbir pişmanlığı olmayan bir insanlar nereye kadar gidebilirdin Allah korusun nişan olup vs daha aile gözönünde olup ayrılmak daha mı kolay olurdu
Böylesi hayırlıymış de kuzum

aminn canım evet öyle tabi yapmadığım şey kalamdı ki o hiç çabalamadı sadece üzdü sorsan ben suçluyum tabi ,

çok hayal kurduk ya çok iyiyydi hiç sorun yoktu ı yüzden ağırıma gidiyo , o zorlaştırdı herşeyi :KK14:

eve gidince daha kötü oluyorum :2:

6 dan sonra kimse olmuyo yaa ben artık girebiliyorum akşamları sizde gelinn yanlız komayın beniiii:KK5:

ben çıkıyorummm :KK4:

Son düzenleyen: Moderatör:
canımm gel sene buraya asker beklemek cok mu zor ya
benimkide gidecek bu sene şubatta büyük ihtimal 94/1 nasıl olacak bilmiyorum
ben o zamanlar çalışmıyor olsadım kafayı yerdim herhalde..
zaten evde oturmak başlı başına bir facia allah sabır versin tatlımmm
100 metre sınırını anlayamadımm bennn:KK9::KK9:

hahah evden yanı cok gezıp tozmam yasak anlamında o 100 metre :KK70:
valla ev o bu su degılde özlem koyuyor acıkcası ama ben gıdıyorum sureklı yanına allahtan zaten aynı evde yasıyoruz falan

kendimi tanıtayımda gelince yabancılık çekmeyelim :KK3: 18 yasındayım hemsireyim lise mezunuyum bu sene mezun oldum. çikolata benim manitom :KK1: ona böyle hitap ediyorum :KK16: oda 18 yasında tıbbi sekreter. bikaç gün sonra yunanistana gidecek çizelgem bunun için. 10 ay kalacak :KK43: simdi de tavuk pişirmeye gidiyorum en yakın zamanda dönecegim beni unutma :KK12::KK9:

hehehe ay memnun oldum bende ezgı 20yasındayım ızmırde oturuyorum acıktan okuyorum lıse bu sene bıtıyor stilistlik eğitimi alıyorum bi yandanda evdeyim bu ara asker bekliyorum :):) tanıstıgıma memnun oldummmmm bende evı temızlemeye gıtmıstım geldım hehe

aminn canım evet öyle tabi yapmadığım şey kalamdı ki o hiç çabalamadı sadece üzdü sorsan ben suçluyum tabi ,

çok hayal kurduk ya çok iyiyydi hiç sorun yoktu ı yüzden ağırıma gidiyo , o zorlaştırdı herşeyi :KK14:

eve gidince daha kötü oluyorum :2:

O hayaller yok mu o hayaller en zor da onlar oluyor tabiki

6 dan sonra kimse olmuyo yaa ben artık girebiliyorum akşamları sizde gelinn yanlız komayın beniiii:KK5:

gelirim ben buralarda olurum :KK23:

hehehe ay memnun oldum bende ezgı 20yasındayım ızmırde oturuyorum acıktan okuyorum lıse bu sene bıtıyor stilistlik eğitimi alıyorum bi yandanda evdeyim bu ara asker bekliyorum :):) tanıstıgıma memnun oldummmmm bende evı temızlemeye gıtmıstım geldım hehe

bende geldim zati tavuk pişti :KK51: stilist yoktu zaten iyi oldu geldiğin :KK54:

bak ortalık açıldı biraz:)))))))

biber gazındandır o, yavaş yavaş sıkıyom sizin haberiniz yok:))))))):KK52::KK52:

mesai saatlerimiz yaklaştı ondan bikeremmmm:KK35::KK35::KK35: yok ya cidden cok acıktımm..

Bırakılır kuzum kpss hazırlanırım zaten pek ilişkim yok okulla :KK53::KK53::KK53::KK53:

ne diymm valla kelime bulamıyorumm bennn:KK53::KK53:

bebegimm ben girememm anca cumartesi akşamı ve pazar akşamı girerim o zamanlar pc evde görüşürüz eylülüm artık yarınn:KK54:

hahah evden yanı cok gezıp tozmam yasak anlamında o 100 metre :KK70:
valla ev o bu su degılde özlem koyuyor acıkcası ama ben gıdıyorum sureklı yanına allahtan zaten aynı evde yasıyoruz falan
aynı evde mıı:26::26::26:

ben yaptım tavuguuu :KK52: gayette güzel oldu inşallah babamlar bi kulp takmaz :21: gelin yiyelim derdimde zaten azıcıkm bişiy oldu tavuk azmış bide siz gelirseniz anam beni davaynan govalar :18:

:KK25::KK25::KK25::KK25: olsada yesek valla acaip kötüyümmm

Ben cumartesi ve pazar akşamları burda olurumm onun haricinde
hafta içi 8.. 6
akşamda olurumda lap topu
eve götürmek zor oluyo:KK14::KK14:
internete giren kablosuz bulan bir telefon alacam amma:KK53::KK53:

mesai saatlerimiz yaklaştı ondan bikeremmmm:KK35::KK35::KK35: yok ya cidden cok acıktımm..

ne diymm valla kelime bulamıyorumm bennn:KK53::KK53:

bebegimm ben girememm anca cumartesi akşamı ve pazar akşamı girerim o zamanlar pc evde görüşürüz eylülüm artık yarınn:KK54:

aynı evde mıı:26::26::26:

:KK25::KK25::KK25::KK25: olsada yesek valla acaip kötüyümmm

evet canım aynı evde yasıyoruz :) herkese garıp gelıyoda bız herhalde alıstık ondan bıze normal gelıyo olabılır :):)
aılelerde yakın oturuyor zaten gelıp gıdıyorlar falan :)

X