Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

düşün ben birde çalışıyorumm işteyimm ve burdakilerde öyle genelde ona ragmen yetişiyozz
biz kadınlardan korkulur vallaa:KK53::KK53::KK53:
her telden var kayna araya:KK19::KK19:

ahhaha e valla helal olsunnn bende butun gun evdeyım can sıkıntısından patlıyorum dizilere sardım kitaplara sardım zaman geçsin diye asker beklemek böyle bişeyy :KK1::KK1: evden 100 metre sınırı koycak yakında galiba ondan bütün güün artık benide çekersiniiiz kızlarrr:KK1::KK1:

hmmm anladımm şeker AMA yunanistana neden gidecek kiii:KK31:

ya biz görüşmüyorken bi dernege üyeymiş anlaşmışlar bi proje ile yunanistana gidek diye. biz ilk görüştüğümzde yada çıktıgımızda diyeyim zaten ben gideceğim diyordu. 10 ay bide azda değil :18: simdi de vakit geldi işte. gızanlar ben gideyimde şu tavugu pişireyim yahu :KK14:

ahhaha e valla helal olsunnn bende butun gun evdeyım can sıkıntısından patlıyorum dizilere sardım kitaplara sardım zaman geçsin diye asker beklemek böyle bişeyy :KK1::KK1: evden 100 metre sınırı koycak yakında galiba ondan bütün güün artık benide çekersiniiiz kızlarrr:KK1::KK1:

canımm gel sene buraya asker beklemek cok mu zor ya
benimkide gidecek bu sene şubatta büyük ihtimal 94/1 nasıl olacak bilmiyorum
ben o zamanlar çalışmıyor olsadım kafayı yerdim herhalde..
zaten evde oturmak başlı başına bir facia allah sabır versin tatlımmm
100 metre sınırını anlayamadımm bennn:KK9::KK9:

kendimi tanıtayımda gelince yabancılık çekmeyelim :KK3: 18 yasındayım hemsireyim lise mezunuyum bu sene mezun oldum. çikolata benim manitom :KK1: ona böyle hitap ediyorum :KK16: oda 18 yasında tıbbi sekreter. bikaç gün sonra yunanistana gidecek çizelgem bunun için. 10 ay kalacak :KK43: simdi de tavuk pişirmeye gidiyorum en yakın zamanda dönecegim beni unutma :KK12::KK9:

ya biz görüşmüyorken bi dernege üyeymiş anlaşmışlar bi proje ile yunanistana gidek diye. biz ilk görüştüğümzde yada çıktıgımızda diyeyim zaten ben gideceğim diyordu. 10 ay bide azda değil :18: simdi de vakit geldi işte. gızanlar ben gideyimde şu tavugu pişireyim yahu :KK14:
tmmm hadi git kolay gelsinnnnn:KK54:
tavukları yakma

Gördüm canim,cok tatlisin masallah.... Buarada bende bi yeni foto daha koydum,daha net görsün cadiiii:KK51:

hemenn bakıyorummm:KK12::KK12:

hakikaten sen nereye gittin bugun glemedin bir daaaa:KK19::KK19::KK19:

sabah bir uğradım baktım sen yoktun bende çıktım bir daha da gelmedim :KK19: :KK19: :KK1:[/QUOTE]

ben geldimmm 9 da ki gitme bir daaa:KK4::KK4::KK4::KK4: illa ben mi bak burda birsürü gızann var:KK14:
Napıyonuzzz gızzlaaaaaaaaaaaaaa :KK12::KK12:

kokuttu etrafı pis gacı hemde benim parfümümlee:KK53::KK53::KK53: hoşgeldinn canımmm lak lak ediyozz gel bakem yeni mi uyandn senn:KK19::KK19:

X