Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

sagol canimmmm,biraz bulanik aceleye geldi idare et sonra net koyarim bitane...
eh be cadiiii okadar yazdimmmm:KK4: annelik iznindeyim ben,calismiyom suan...bi sene daha evdeyim :KK14:
büyük okula basladi kücükte seneye krese basliycak :emir_bebek:
bakabilirsinnnnnnn :KK3:
yuh lan kaç kere söyledik
20 yaşındayımm dedik yaa:KK22::KK22:

eneee benden küçükmüydünnn :emir_bebek:

sagol canimmmm,biraz bulanik aceleye geldi idare et sonra net koyarim bitane...
eh be cadiiii okadar yazdimmmm:KK4: annelik iznindeyim ben,calismiyom suan...bi sene daha evdeyim :KK14:
büyük okula basladi kücükte seneye krese basliycak :emir_bebek:

:26::26::26: ne bilimmmm dilaymm o kadar kişi gelip gittiki bazen karıştırıyomm idare ettt:KK17::KK17::KK17:
hiç iki cocuk annesi gibi deeğilsin ama maşallah:nazar::nazar:
gördüğün üzere ufak tefek birşeyim ben :KK12: ve vücudumda begenmedğim tek yerim göbek ve yanlardır. siteyi ilk ziyaretimde herkes vücudundan bahsediyodu bende en uygunu bu diye düşündüm nick olarak :KK53:

aminn :nazar:

tövbe tövbe başka bir nick bulamadınnnn gızammm:KK53::KK53::KK53::KK53:
o kadar da olacak şikayet etmee:KK14::KK14:

şişman mı çikolatannn:KK53::KK53::KK53: o nerde ne iş yapiii:KK14::KK14:

oda şu an eskişehirde de bikaç gün içinde yunanistana gidecek :KK5: şişman değil kalıplı kocaman omuzları var boynu kalın iri bi çocuk :nazar: he biraz göbek yaptı tabi son zmanlarda :KK53: tıbbi sekreter oda, yunanistandan dönünce işe başlayacak devlet hastanesinde

hosbuldukk yaş ve kilo olaylarımı dönüyooor bi de çok kalabalık herkesi birbirine soktum okurken kafam karıştı :KK70: nasıl yetişiyorsunuz bilmiyorummm :KK1::KK1:

düşün ben birde çalışıyorumm işteyimm ve burdakilerde öyle genelde ona ragmen yetişiyozz
biz kadınlardan korkulur vallaa:KK53::KK53::KK53:
her telden var kayna araya:KK19::KK19:

oda şu an eskişehirde de bikaç gün içinde yunanistana gidecek :KK5: şişman değil kalıplı kocaman omuzları var boynu kalın iri bi çocuk :nazar: he biraz göbek yaptı tabi son zmanlarda :KK53: tıbbi sekreter oda, yunanistandan dönünce işe başlayacak devlet hastanesinde

hmmm anladımm şeker AMA yunanistana neden gidecek kiii:KK31:
Kiz ne acelecisin,uctum düstüm internetten...yine göremedimmmm:KK43:

vahh guzummmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X