- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.381
düşün ben birde çalışıyorumm işteyimm ve burdakilerde öyle genelde ona ragmen yetişiyozz
biz kadınlardan korkulur vallaa
her telden var kayna araya
Kiz ne acelecisin,uctum düstüm internetten...yine göremedimmmm
denir tabiki başka ne diyebilirsin sonuçta ne olduuu :26:
heyy allammm bir daha koyuyorum takiple beni
oooo bakk sen beni unutmuşsun hiçç bakmıyon benim gızzzceyizimmm nerdee diyee
hmmm anladımm şeker AMA yunanistana neden gidecek kiii
ahhaha e valla helal olsunnn bende butun gun evdeyım can sıkıntısından patlıyorum dizilere sardım kitaplara sardım zaman geçsin diye asker beklemek böyle bişeyyevden 100 metre sınırı koycak yakında galiba ondan bütün güün artık benide çekersiniiiz kızlarrr
koydummm bakkk
sen niden katılmıyonn bizee
ahhaha e valla helal olsunnn bende butun gun evdeyım can sıkıntısından patlıyorum dizilere sardım kitaplara sardım zaman geçsin diye asker beklemek böyle bişeyyevden 100 metre sınırı koycak yakında galiba ondan bütün güün artık benide çekersiniiiz kızlarrr
tmmm hadi git kolay gelsinnnnnya biz görüşmüyorken bi dernege üyeymiş anlaşmışlar bi proje ile yunanistana gidek diye. biz ilk görüştüğümzde yada çıktıgımızda diyeyim zaten ben gideceğim diyordu. 10 ay bide azda değil :18: simdi de vakit geldi işte. gızanlar ben gideyimde şu tavugu pişireyim yahu
Gördüm canim,cok tatlisin masallah.... Buarada bende bi yeni foto daha koydum,daha net görsün cadiiii
hakikaten sen nereye gittin bugun glemedin bir daaaa
Napıyonuzzz gızzlaaaaaaaaaaaaaa
kokuttu etrafı pis gacı hemde benim parfümümleehoşgeldinn canımmm lak lak ediyozz gel bakem yeni mi uyandn senn
yahu arkadaş elim erdikçe yazmaya çalışıyom be ya
şu uykun bir düzene ne zaman tıkacan sennnherkeşin parfümü o bi kere
Yok canım 3te uyandım
Duşa falan girdim anca kendime geldim daha doğrusu geldim sayılmaz
şu uykun bir düzene ne zaman tıkacan sennn3 de uyanmışşş
eee napıyonuzz ne ediyonuzz =)) yemek yapan yok mu varsaa bana gönderebilir mii çok acıktım yeeeaaa