Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

düşün ben birde çalışıyorumm işteyimm ve burdakilerde öyle genelde ona ragmen yetişiyozz
biz kadınlardan korkulur vallaa
her telden var kayna araya

ahhaha e valla helal olsunnn bende butun gun evdeyım can sıkıntısından patlıyorum dizilere sardım kitaplara sardım zaman geçsin diye asker beklemek böyle bişeyy evden 100 metre sınırı koycak yakında galiba ondan bütün güün artık benide çekersiniiiz kızlarrr

hmmm anladımm şeker AMA yunanistana neden gidecek kiii

ya biz görüşmüyorken bi dernege üyeymiş anlaşmışlar bi proje ile yunanistana gidek diye. biz ilk görüştüğümzde yada çıktıgımızda diyeyim zaten ben gideceğim diyordu. 10 ay bide azda değil :18: simdi de vakit geldi işte. gızanlar ben gideyimde şu tavugu pişireyim yahu

canımm gel sene buraya asker beklemek cok mu zor ya
benimkide gidecek bu sene şubatta büyük ihtimal 94/1 nasıl olacak bilmiyorum
ben o zamanlar çalışmıyor olsadım kafayı yerdim herhalde..
zaten evde oturmak başlı başına bir facia allah sabır versin tatlımmm
100 metre sınırını anlayamadımm bennn

kendimi tanıtayımda gelince yabancılık çekmeyelim 18 yasındayım hemsireyim lise mezunuyum bu sene mezun oldum. çikolata benim manitom ona böyle hitap ediyorum oda 18 yasında tıbbi sekreter. bikaç gün sonra yunanistana gidecek çizelgem bunun için. 10 ay kalacak simdi de tavuk pişirmeye gidiyorum en yakın zamanda dönecegim beni unutma

tmmm hadi git kolay gelsinnnnn
tavukları yakma

Gördüm canim,cok tatlisin masallah.... Buarada bende bi yeni foto daha koydum,daha net görsün cadiiii

hemenn bakıyorummm

hakikaten sen nereye gittin bugun glemedin bir daaaa

sabah bir uğradım baktım sen yoktun bende çıktım bir daha da gelmedim [/QUOTE]

ben geldimmm 9 da ki gitme bir daaa illa ben mi bak burda birsürü gızann var
Napıyonuzzz gızzlaaaaaaaaaaaaaa

kokuttu etrafı pis gacı hemde benim parfümümlee hoşgeldinn canımmm lak lak ediyozz gel bakem yeni mi uyandn senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…