-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.361
bakabilirsinnnnnnnsagol canimmmm,biraz bulanik aceleye geldi idare et sonra net koyarim bitane...
eh be cadiiii okadar yazdimmmmannelik iznindeyim ben,calismiyom suan...bi sene daha evdeyim
büyük okula basladi kücükte seneye krese basliycak
yuh lan kaç kere söyledik
20 yaşındayımm dedik yaa
sagol canimmmm,biraz bulanik aceleye geldi idare et sonra net koyarim bitane...
eh be cadiiii okadar yazdimmmmannelik iznindeyim ben,calismiyom suan...bi sene daha evdeyim
büyük okula basladi kücükte seneye krese basliycak
gördüğün üzere ufak tefek birşeyim benve vücudumda begenmedğim tek yerim göbek ve yanlardır. siteyi ilk ziyaretimde herkes vücudundan bahsediyodu bende en uygunu bu diye düşündüm nick olarak
aminn
tövbe tövbe başka bir nick bulamadınnnn gızammm
o kadar da olacak şikayet etmee
çok şükür halimeeama çikolata baya kocaman kalıyo yanımda ya
Hoşgeldinnn
şişman mı çikolatannno nerde ne iş yapiii
aferinnn çocuğummm
baktınız mıı kaldırıyorummm
sagol annekız eylül
biri kolay gelsin deyince iş yerinde
teşekkür ederimdenir dimi laaa
hosbuldukk yaş ve kilo olaylarımı dönüyooor bi de çok kalabalık herkesi birbirine soktum okurken kafam karıştınasıl yetişiyorsunuz bilmiyorummm
evet sağol dersin kısaca ne oldu kiii
aferinnn çocuğummm
baktınız mıı kaldırıyorummm
oda şu an eskişehirde de bikaç gün içinde yunanistana gidecekşişman değil kalıplı kocaman omuzları var boynu kalın iri bi çocuk he biraz göbek yaptı tabi son zmanlarda tıbbi sekreter oda, yunanistandan dönünce işe başlayacak devlet hastanesinde
Kiz ne acelecisin,uctum düstüm internetten...yine göremedimmmm
denir tabiki başka ne diyebilirsin sonuçta ne olduuu :26:teşekkür ederim olmaz mı kanka
Kiz ne acelecisin,uctum düstüm internetten...yine göremedimmmm
düşün ben birde çalışıyorumm işteyimm ve burdakilerde öyle genelde ona ragmen yetişiyozz
biz kadınlardan korkulur vallaa
her telden var kayna araya