Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

alakasından deıl cnm
nısanlımısn evlımısn anlamnda yanı tam tansmadık sonctaaa anca alıscam:KK66:

he öyle di sene:KK9::KK9:
sen çok uçtun bacımm evliliğe daha cok var
nişanlıda değilim. askerlik var daha gitsin gelsin öyle bakalım.. hayırlısı
Şmdilik kendi aramızda bir yüzük taktık sadece 2 yıldır birlikteyiz hepsi bu kadannn:KK76::KK76:

he öyle di sene:KK9::KK9:
Sen çok uçtun bacımm evliliğe daha cok var
nişanlıda değilim. Askerlik var daha gitsin gelsin öyle bakalım.. Hayırlısı
şmdilik kendi aramızda bir yüzük taktık sadece 2 yıldır birlikteyiz hepsi bu kadannn:KK76::KK76:

haha napalım bız hayatta baya yol kat ettık nısan evllk cocuk derkn herkesı kendımz gıbı sanıyrz tammmm :):)

eylul cum masllh sndede kuckmmsnn erkn ztn evlılılgee acele etmeye gernek yok 25 ımde evlendım 27 d cocuk yaptım 35 dede 2.yı nasıp etsın alahım hahaha :):)

tammm kankaa :KK19: :KK1: güldürmeyinn beniii :KK14::KK14:

gül diye yapıyorumm ben bunları güldürmeyinn diyoooooo:KK4::KK4::KK4::KK4:

haha napalım bız hayatta baya yol kat ettık nısan evllk cocuk derkn herkesı kendımz gıbı sanıyrz tammmm :):)

eylul cum masllh sndede kuckmmsnn erkn ztn evlılılgee acele etmeye gernek yok 25 ımde evlendım 27 d cocuk yaptım 35 dede 2.yı nasıp etsın alahım hahaha :):)

ben 25 e kalmak istemiyorumm şöyle 23 24 iyi:KK12::KK12:

şimdi kaç yaşındasınn :KK3: evet daha küçükümmm ama zaten hemen evlilik olmıycaktıı :KK30::KK30:

X