- 14 Mart 2013
- 1.957
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.121
::2::2: yemeğe gittim iştahım yoktu ama yedim bir şeylerrafiyet olsun canımm , benimki whatsapa özledim gitme deseydim felan yazmış face de resimleri ilişkisini kaldırmıs şifreyi değişmiş , bende aynıısnı yaptım
::2::2: yemeğe gittim iştahım yoktu ama yedim bir şeylerrafiyet olsun canımm , benimki whatsapa özledim gitme deseydim felan yazmış face de resimleri ilişkisini kaldırmıs şifreyi değişmiş , bende aynıısnı yaptım
sizdemi ayrıldınız yaa
bugunlerde ayrılan ayrılana zatennHoşgeldinnn tatlımm bu arada
daha dün akşamsizdemi ayrıldınız yaa
senin ki kış masalı sarkısını dinlemiş desene
BEn neyi anlamıyorum eylül biliyormusun.. bir ilişki neden biter
neden bitti sizin ilişkiniz.
Kavga edersiniz bir konu yüzünden cok büyük kavga biter
cok büyük yalan söylenir biter.
Aldatır biter. ama sizin ki neden yani neden bitti..
Hobidi girtlaklar siziDoydunuz umarim...Afiyet olsun...
hoşbulduk canım :) Bir ilişki neden biter diyorsun ya hani.. Bende tam onu düşünüyordum.
Peki ya bittiyse neden merak eder ? Neden hergününün içine limon sıkar arayıp sorar..
Neden hayatından tamamen çıkarmaz. Artık çok boğuldum gel gitlerden.. Tamamen gitmesini istiyorum daha fazla yara almadan .
Afiyet olsunnn
Bende geldimmmm
Büroda da bazen hiç vakit geçmiyor iş olmayınca
valla acıkınca miğdeye aniden yükleniyonnn bi acaip oluyonnnnnteşekkür ederm tatlımm
napıyonn senn
daha dün akşamsennn de miii
canım bizimki onun ilgisizliğinin, kötü davranışının ,sözlerini tutmayışının kırıcı sözler söylemesinin ,sonucunda oluşan kavgalardan ve onun inanmıyorum sana güvenmiyorum demelerinden bitti
dayanılıcak gibi değil artık en ufak şeyde hakaret eder, aramaz , geç mesaj atar , ilgilenmez , hep şüphe duyar ve bunların tam tersine beni suçlar olmuyor artık olmuyor kaçıncı sözler yeminler amaa
sağol canım benim sanada afiyet olsun ne yedin bakalam?
ben mantı yedim bugün dışardannn cok canım çektiydii
çok güzel yapmışlar beğendimm valla
evet ya benim de uykum geliyo genelde
ev isleri iste napayimBes dakkaya ufakligi yatirip kahvemi alacam, ohhhhh gel keyfim gellll
bugün pek dosya yok heral
daha dün akşamsennn de miii
canım bizimki onun ilgisizliğinin, kötü davranışının ,sözlerini tutmayışının kırıcı sözler söylemesinin ,sonucunda oluşan kavgalardan ve onun inanmıyorum sana güvenmiyorum demelerinden bitti
dayanılıcak gibi değil artık en ufak şeyde hakaret eder, aramaz , geç mesaj atar , ilgilenmez , hep şüphe duyar ve bunların tam tersine beni suçlar olmuyor artık olmuyor kaçıncı sözler yeminler amaa
ev isleri iste napayimBes dakkaya ufakligi yatirip kahvemi alacam, ohhhhh gel keyfim gellll
bugün pek dosya yok heral
sen kapalımısın gızzzkızlarrr sizce hangisi daha güzellll :44::44:
Eki Görüntüle 807541 Eki Görüntüle 807542 Eki Görüntüle 807543
kızlarrr sizce hangisi daha güzellll :44::44:
Eki Görüntüle 807541 Eki Görüntüle 807542 Eki Görüntüle 807543
Bu herif sana hakaretde mi ediyordupes doğrusu eylülüm sen ne kadar üzülsün de
Ben bu heriften kurtulduğuna cok seviniyorum senn
Devam etseydiniz evlenseydiniz mesela neler olurdu hiç düşündün mü
bunun için 2 yıl nedir ki boşver giden üzülsün sen değil Rabbim büyük gececek bu günlerde
en ufak bir tartışma olsa hemen ediyordu ve kaç kere söz vermiştiii
bana demediği laf yok anlatmaya zaman yetmez o kadar şeyler var kievet allah büyük rabbim verir karşılığını ,
şimdi pişman olsun anca ama yokk dönememm aynı şeyler olucak değişmezzzz ne yeminler etmiştii
evet canımmmsen kapalımısın gızzz
ben hiç birini beğenmedim göya kapalılar tövbe tövbee