Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

senin ki kış masalı sarkısını dinlemiş desene
BEn neyi anlamıyorum eylül biliyormusun.. bir ilişki neden biter
neden bitti sizin ilişkiniz.
Kavga edersiniz bir konu yüzünden cok büyük kavga biter
cok büyük yalan söylenir biter.
Aldatır biter. ama sizin ki neden yani neden bitti..

bugunlerde ayrılan ayrılana zatennHoşgeldinnn tatlımm bu arada

hoşbulduk canım :) Bir ilişki neden biter diyorsun ya hani.. Bende tam onu düşünüyordum.
Peki ya bittiyse neden merak eder ? Neden hergününün içine limon sıkar arayıp sorar..
Neden hayatından tamamen çıkarmaz. Artık çok boğuldum gel gitlerden.. Tamamen gitmesini istiyorum daha fazla yara almadan .

sizdemi ayrıldınız yaa
daha dün akşam sennn de miii

canım bizimki onun ilgisizliğinin, kötü davranışının ,sözlerini tutmayışının kırıcı sözler söylemesinin ,sonucunda oluşan kavgalardan ve onun inanmıyorum sana güvenmiyorum demelerinden bitti

dayanılıcak gibi değil artık en ufak şeyde hakaret eder, aramaz , geç mesaj atar , ilgilenmez , hep şüphe duyar ve bunların tam tersine beni suçlar olmuyor artık olmuyor kaçıncı sözler yeminler amaa

en yaralısıda acısıda budur zaten ya..
Bitmiştir ilişki ama aslında bitmemiştir. gidemiyordur hala seviyordur, düşünüyordur kaldıramıyordur.
Cesaret edemiyordur..
Bir ilişkiyi ya öldürecen ya yaşatacaksınn ikisnin ortasında kalırsa böyle can çekişir iştee

Bu herif sana hakaretde mi ediyordu pes doğrusu eylülüm sen ne kadar üzülsün de
Ben bu heriften kurtulduğuna cok seviniyorum senn
Devam etseydiniz evlenseydiniz mesela neler olurdu hiç düşündün mü
bunun için 2 yıl nedir ki boşver giden üzülsün sen değil Rabbim büyük gececek bu günlerde

sağol canım benim sanada afiyet olsun ne yedin bakalam?

ben mantı yedim bugün dışardannn cok canım çektiydii
çok güzel yapmışlar beğendimm valla

evet ya benim de uykum geliyo genelde

ainenn tutmasalar horlucamm laa

ev isleri iste napayim Bes dakkaya ufakligi yatirip kahvemi alacam, ohhhhh gel keyfim gellll
bugün pek dosya yok heral

Aman sus gızammmmm şimdik öyle dedin ya dosya gelir sinir tepeme çıkar bugun hiç çekemicem dosyayı neyin gelen giden cok oluyorda avukat olmayınca durmuyorlar

Birak eylülcügüm biraz burnu sürtsün,arama sorma,ilgilenmiyomus gibi yap,hatta imali seyler falan yazma onun gördügü yerlere iyirce umursamaki belki akli basina gelirde degisir seni yeniden kazanmaya ugrasir aaaaa yok degismezse yol ver gitsin

en ufak bir tartışma olsa hemen ediyordu ve kaç kere söz vermiştiii

bana demediği laf yok anlatmaya zaman yetmez o kadar şeyler var ki evet allah büyük rabbim verir karşılığını ,

şimdi pişman olsun anca ama yokk dönememm aynı şeyler olucak değişmezzzz ne yeminler etmiştii

Görecen bak sen ilgilenme hiç birşey yapma nasıl sürünecek peşinden beter olsunn
bu seni yakında dövmeye de kalkardı pis herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…