Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hiç düzelmemişki.. Ben öyle sanmışım. İlk fırsatta yerden yere vurması , hakaret etmesi benim kendime olan özgüvenimi mahvetti..
Şuan tepetaklak oldu hayatım , düzenm..

saat öğleni geçtii daha yeni mi kahvaltı ettiniz anacımm pühh sizeeee
Sagol tatlımm napıyonn bakımmmm

eee anacımm biz ev hanımıyız keyfimize gore işlerimizi yapıyoruz tvden muzık acıyoruz sonra sindire sindire yapıyoz valla herseyii
bende iyiyim dune gore tatlımm oyle devam ediyo bakalımm

ama can çekişen benim.. Ona hiç dokunmuyor ki ucu. Her seferinde daha fazla yaralayıp yıpratıyor beni..
Gitsin tamamen çıksın istiyorum hayatımdan,yoluma taş koymasın bana engel olmasın istiyorum .

o zaman sende sana bunu yapmasına izin verme tatlımm
sana ulaşmasını gel git yapmasına mani ol engel ol
Bir şekilde söyle buna onları
o zamanda mı aynısını yapacak..

yok o da cok güzel ama ben en cok onu beğendimm
gız eylül ben senin görünüşünü cok merak ettim
face linkini versende benimkinin adresinden bir baksam sana :26::26:

Son düzenleme:
hiç düzelmemişki.. Ben öyle sanmışım. İlk fırsatta yerden yere vurması , hakaret etmesi benim kendime olan özgüvenimi mahvetti..
Şuan tepetaklak oldu hayatım , düzenm..

inanmıyorumm aynı benimki bende düzeldi sanmışım taki ilk fırsatına kadar , bende çok yorulduma rtık katılıyorum sürkeli hakaret , sürekli şüphe duyması özgüvenimizi mahvetti

o zaman sende sana bunu yapmasına izin verme tatlımm
sana ulaşmasını gel git yapmasına mani ol engel ol
Bir şekilde söyle buna onları
o zamanda mı aynısını yapacak..

Hem hakaert edip hem özür dileyebilecek kadar pişkin biri..
Üstelik ne kadar defol git hayatımdan desemde hergün bir şekilde ulaşıyor bana..

yok o da cok güzel ama ben en cok onu beğendimm
gız eylül ben senin görünüşünü cok beğendimmm
face linkini versende benimkinin adresinden bir baksam sana :26::26:

beni nerde gördün kii laa facede kendi resmim yok ama facede mail adresini mesaj at bana

Hem hakaert edip hem özür dileyebilecek kadar pişkin biri..
Üstelik ne kadar defol git hayatımdan desemde hergün bir şekilde ulaşıyor bana..

Engelle hertaraftan, senin sevdigini bildigi icin ve bicok afettigin icin yapiyor kendine cok güveniyor ondan...hic muhattap olma...aryomu kapa suratina, yolunami cikiyor yolunu cevir sende...nezaman kadar sabrederki daha anlar oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…