- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.081
amin canım sen evlimisin canım?
heeee anladım bacım
Bazen böyle herşey hayal gibi geliyor.. evleneceğim coluk cocuk sahibi olacağmm böyle sanki hiç olmayacak gibi
genç kız sendromu galibaa
aaa karıstırdım canım demek kusura bakma noluurr
bende sen gibi düşünüyodum canım bak kızım bile oldu
rica ederimmm :) memnun oldumm bu arada malatyadan biriyle tanıştığıma burda pek kimseyi tanımıyorum :)
olur kuzum öyle şelerBazen böyle herşey hayal gibi geliyor.. evleneceğim coluk cocuk sahibi olacağmm böyle sanki hiç olmayacak gibi
genç kız sendromu galibaa
evet canım 2009 temmuz geliniyimamin canım sen evlimisin canım?
heeee anladım bacım
rica ederimmm :) memnun oldumm bu arada malatyadan biriyle tanıştığıma burda pek kimseyi tanımıyorum :)
cidden anladın mı bak doğruyu sülee
olur kuzum öyle şeler
evet canım 2009 temmuz geliniyim2 oglum var ellerinden öper biri 27 aylık digeri 8 ay olucak
ay canım benim ben varım artık sen hiç üzülme
he anladım valla bacım ev yemekleri daha güzel oluyo tabii
Sanırım her genç kız böyle düşünüyor hiç hayalini bile kuramıyorsun sanki hiç olmayacak giibi geliyor dimii
zamanla tanırsın şekerkaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.
olur kuzum öyle şeler
evet canım 2009 temmuz geliniyim2 oglum var ellerinden öper biri 27 aylık digeri 8 ay olucak
olmasınnn banane yaa
ciddi bu kız
kuzum mesaj hakkı 100 olmayınca yazılmıyor sanırım arkadas ben burda sizinle sohbet edince bulmus yazmış
ediyoruz bitanem işte[/QU
tevafuk oldu diyelim biz :)
olmaz inşlalah diyelim ozaman kuzum bizzolmasınnn banane yaa
ciddi bu kız
amin bitanem aminnn hepimizinkini inşallahevet canım olmayacak gibi geliyo ama allahın izniyle oluyo canım
bende 2009 temmuz geliniyim canım allah bağışlasın yavrularını
kuzum mesaj hakkı 100 olmayınca yazılmıyor sanırım arkadas ben burda sizinle sohbet edince bulmus yazmış
herseyde bir hayır var derler tatlımm
canım ekleyemiyorum mesajda atamıyorum neden acaba ??
olmaz inşlalah diyelim ozaman kuzum bizz
amin bitanem aminnn hepimizinkini inşallah
herseyde bir hayır var derler tatlımm
anüü o nasıl söz kızzvallaa düverim seni pühh
acıktımmm ya geldiler banaa
ekelyemiyorum mesajda atamıyorumkuzum mesaj hakkı 100 olmayınca yazılmıyor sanırım arkadas ben burda sizinle sohbet edince bulmus yazmış
tevafuk oldu diyelim biz :)(
bendee eti N**** (Siyahi) yiyom kan şekerim düştü yine
canım ekleyemiyorum mesajda atamıyorum neden acaba ??
valla bilemicem kuzum onu ekle bigün inşallah buluşur görüşürüz ayarlarımı actım bulursun hemenben zaten 3 sene oldu buraya geleli kendi memleketim gibi oldu malatya
olur kuzum öyle şeler
valla bilemicem kuzum onu ekle bigün inşallah buluşur görüşürüz ayarlarımı actım bulursun hemenben zaten 3 sene oldu buraya geleli kendi memleketim gibi oldu malatya
bende begendim malatyayı :) görüşelim mutlaka inşallh yakın oturuyoruzdur :)