Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bende sen gibi düşünüyodum canım bak kızım bile oldu

Sanırım her genç kız böyle düşünüyor hiç hayalini bile kuramıyorsun sanki hiç olmayacak giibi geliyor dimii

rica ederimmm :) memnun oldumm bu arada malatyadan biriyle tanıştığıma burda pek kimseyi tanımıyorum :)

zamanla tanırsın şeker kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.

Bazen böyle herşey hayal gibi geliyor.. evleneceğim coluk cocuk sahibi olacağmm böyle sanki hiç olmayacak gibi
genç kız sendromu galibaa
olur kuzum öyle şeler
amin canım sen evlimisin canım?

heeee anladım bacım
evet canım 2009 temmuz geliniyim 2 oglum var ellerinden öper biri 27 aylık digeri 8 ay olucak
rica ederimmm :) memnun oldumm bu arada malatyadan biriyle tanıştığıma burda pek kimseyi tanımıyorum :)

ay canım benim ben varım artık sen hiç üzülme

Sanırım her genç kız böyle düşünüyor hiç hayalini bile kuramıyorsun sanki hiç olmayacak giibi geliyor dimii

zamanla tanırsın şeker kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.

evet canım olmayacak gibi geliyo ama allahın izniyle oluyo canım

olur kuzum öyle şeler

evet canım 2009 temmuz geliniyim 2 oglum var ellerinden öper biri 27 aylık digeri 8 ay olucak

bende 2009 temmuz geliniyim canım allah bağışlasın yavrularını

olmasınnn banane yaa

ciddi bu kız
olmaz inşlalah diyelim ozaman kuzum bizz
evet canım olmayacak gibi geliyo ama allahın izniyle oluyo canım

bende 2009 temmuz geliniyim canım allah bağışlasın yavrularını
amin bitanem aminnn hepimizinkini inşallah

olur kuzum öyle şeler

bende 28 ekimde evleneli 1 yıl olcak kızlar :) 1 aylıkda oğlum var hayatımızdan memnunuz çok şükür Allah isteyen herkese mutlu evlilik ve bebek nasip eylesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…