Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ainenn tutmasalar horlucamm laa:KK53::KK53:

Aman sus gızammmmm şimdik öyle dedin ya dosya gelir sinir tepeme çıkar bugun hiç çekemicem dosyayı neyin gelen giden cok oluyorda avukat olmayınca durmuyorlar:KK53::KK53:

gene iletinin içine etmişsin sevgi

3 de güzel canım ama ben ortadakini beğendim bende kapalıyım eylül hangi site burası canım?

evet canımmm :KK3:

niye öyle dedin yaa bende hep tunik giyiyorum güzel değiller mi alacaktımm bir tane :26::26:

canımm kapalı olmak böyle değildirki görmüyon mu her tarafları ortada..
üst kısma birşey demiyorum ama kapalı birisi dar pantolon böyle topuklu giymemeli bence ya hiç hoş olmuyo gerçektenn:KK47::KK47:

Birak eylülcügüm biraz burnu sürtsün,arama sorma,ilgilenmiyomus gibi yap,hatta imali seyler falan yazma onun gördügü yerlere iyirce umursamaki belki akli basina gelirde degisir seni yeniden kazanmaya ugrasir aaaaa yok degismezse yol ver gitsin:KK5:
değişmez canım bu ilk ayrılığımız değil çünkü kaçıncı oldu hepilkten iyi oldu sonra yine aynıııı :KK5:
Görecen bak sen ilgilenme hiç birşey yapma nasıl sürünecek peşinden beter olsunn
bu seni yakında dövmeye de kalkardı pis herif:KK47::KK47:

evet artık sürünsün istiyorum göreyim o haliniiiiii , çok sinirli bir yapısı var zatenn bilmiyorum artık şiddet uygular mıydıı :KK47:

daha dün akşam :KK43: sennn de miii

canım bizimki onun ilgisizliğinin, kötü davranışının ,sözlerini tutmayışının kırıcı sözler söylemesinin ,sonucunda oluşan kavgalardan ve onun inanmıyorum sana güvenmiyorum demelerinden bitti :KK14:

dayanılıcak gibi değil artık en ufak şeyde hakaret eder, aramaz , geç mesaj atar , ilgilenmez , hep şüphe duyar ve bunların tam tersine beni suçlar olmuyor artık olmuyor kaçıncı sözler yeminler amaa :KK43::KK43:

Ben hiç başlamamış sayıyorum tatlım .. Aynı şeyleri yaşamışız..

değişmez canım bu ilk ayrılığımız değil çünkü kaçıncı oldu hepilkten iyi oldu sonra yine aynıııı :KK5:

evet artık sürünsün istiyorum göreyim o haliniiiiii , çok sinirli bir yapısı var zatenn bilmiyorum artık şiddet uygular mıydıı :KK47:

Sen de bir daha ola ki o herife dönersen bizimde gözümüzden düşersinnn:KK4::KK4::KK4:

Pantolan benide rahatsiz etti,taam modern olunsun ama kapaliysan öyle dar pantolon altina olmaz bence:KK20:
ben bluzlre göre begendim :KK23:

aynenn tatlımmm
bluz güzel bende begendim ama o ne öyle altında dar pantolon topuklu ayakkabı
kırmızı birde hiç hoş değil böyle kapalılık olmaz:KK19::KK19:

gene iletinin içine etmişsin sevgi

3 de güzel canım ama ben ortadakini beğendim bende kapalıyım eylül hangi site burası canım?
etesettür.com canım hımm ne güzel :KK16:
sen kapali,isin? Ücüde hos ama sirala dersen:44:
2 sonra 1 sonra 3 bana göre:KK12:
bende ortadkını beğendim ama sondaki kırmızılı da acaba güzel durur mu dedim :26:
canımm kapalı olmak böyle değildirki görmüyon mu her tarafları ortada..
üst kısma birşey demiyorum ama kapalı birisi dar pantolon böyle topuklu giymemeli bence ya hiç hoş olmuyo gerçektenn:KK47::KK47:
ben zaten topklu ve oyle dar pant gıymıyorum kuzum :13:
Ben hiç başlamamış sayıyorum tatlım .. Aynı şeyleri yaşamışız..
evet hatırlıyorum senınkı de duzelmıştı güya hep aynılar dimi :KK5:
Sen de bir daha ola ki o herife dönersen bizimde gözümüzden düşersinnn:KK4::KK4::KK4:

dönmiycem inşallah kesin kararlıyımmmm :KK14:

etesettür.com canım hımm ne güzel :KK16:

bende ortadkını beğendim ama sondaki kırmızılı da acaba güzel durur mu dedim :26:

ben zaten topklu ve oyle dar pant gıymıyorum kuzum :13:

evet hatırlıyorum senınkı de duzelmıştı güya hep aynılar dimi :KK5:

dönmiycem inşallah kesin kararlıyımmmm :KK14:

aferin eylülümee
bluz güzel ama bluz alabilirsin ben mavili olanı beğendimmmm:KK12::KK12:
:KK19::KK19:

en yaralısıda acısıda budur zaten ya..
Bitmiştir ilişki ama aslında bitmemiştir. gidemiyordur hala seviyordur, düşünüyordur kaldıramıyordur.
Cesaret edemiyordur..
Bir ilişkiyi ya öldürecen ya yaşatacaksınn ikisnin ortasında kalırsa böyle can çekişir iştee:KK50::KK50:

ama can çekişen benim.. Ona hiç dokunmuyor ki ucu. Her seferinde daha fazla yaralayıp yıpratıyor beni..
Gitsin tamamen çıksın istiyorum hayatımdan,yoluma taş koymasın bana engel olmasın istiyorum .

X