- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
selam kızlarrr topiğiniz hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi o zamannn sevindimbende anlamadımmmm ne yazdığımı çözmeye çalışıyorummm
sanada bu yakışır eylülüm dim dik ayakta durmak
yavrum benim iletinin içine yazmışsın lennn hayır eşim başak burcu çok temiz ve titizdir övünmek gibi olmasın o yüzden beni deli eder
sanada bu yakışır eylülüm dim dik ayakta durmak
yavrum benim iletinin içine yazmışsın lennn hayır eşim başak burcu çok temiz ve titizdir övünmek gibi olmasın o yüzden beni deli eder
a. selammm gızammmmm hoşgeldinnnçok teşekkür ederimmmBuyur beraber olsunnn
hoşgeldin canım
Maşşalah kız daa bu yaştaaa amanın
bura çalışan gızanlarla doldu
elimde geldiğince kendımı geliştirmeye çalışcam inşallah
:) ben tesekkur ederımmmm ezgi ben izmirden siz nerden nerelerden ay çok kalabalıksınız ne güzel
iyi o zamannn sevindim
bakalımmm kendini tanıtır mısın canımmm ben 22 yaşındyım istnbuldayım muhasebe bölümünde çalışıyorum
elimde geldiğince kendımı geliştirmeye çalışcam inşallah
mesai saatleri içinde hep gel bak ben sabah 8 akşam 6 burdaımm haftA SONRARIda gece
iyi o zamannn sevindim
bakalımmm kendini tanıtır mısın canımmm ben 22 yaşındyım istnbuldayım muhasebe bölümünde çalışıyorum
biliyom biliyom çaktırmaa senin iletinin içine karışmışş valllaaa ne vuruyonn
benimki kova da bir soruymm didimmmmm
26 yaşındayım evliyim canım afyonkarahisarda yaşıyorum 1,5 yaşında 1 kızım var adı ebrar kamuda çalışıyorum fabrika müdür sekreteriyim canım
sonra beni es geçtin diyon dikkatli bakmasam kaynadı gittiydi arada neyse bi daha olmasın yavrum
mesai saatleri içinde hep gel bak ben sabah 8 akşam 6 burdaımm haftA SONRARIda gece
bende öyleyim sabah 8 akşam 6 :)) işyerinde sıkılıyorum bütün gün bende burayı keşfettim güzelmiş gerçekten hoşuma gitti :))
bende öyleyim sabah 8 akşam 6 :)) işyerinde sıkılıyorum bütün gün bende burayı keşfettim güzelmiş gerçekten hoşuma gitti :))
gelip gelip gitmekkk yokkkkk
gelip gelip gitmekkk yokkkkk
hep buradayızzzz bizzz :))
hep buradayızzzz bizzz :))
alıntıları karıştırmasak iyiydiii
alıntıları karıştırmasak iyiydiii
iyiydii
iyiydii
bu karışıklığa bi son vermek lazımm mesaimizin bitmesine az kaldıı la ne cabuk geçti bugunnn