Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hemşommmmm:KK19::KK19::KK19: hava attınn işte:KK53::KK53::KK53: şöviyet neci laa:26::26:

he tamam sen öyle san.:63::63:

şöbiyet şahane bi tatlı.
https://www.google.com.tr/search?q=...om%2Fk%2F%25C5%259F%25C3%25B6biyet%2F;500;368

görşüürzz tatlımmmm yine gelll:KK16::KK16:

durun la nazar değdireceksiniz kem gözlüler pühhh:KK53::KK53::KK53::KK53:

bu tükürüyoda laaa:)))))))))):KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
:KK54::KK54:

gız güneşimmm ses ver:KK53::KK53::KK53:

güneş birki birki güneş:))))))))))

hayırlı olsun tatlım, adaletin atanması iyi bildiğim kadarıyla.

sagol tatlım.. iyi valla önü acık ben gecen sene katiplik sınavına girdim
Klavyeden geçtim kpss 86 dı düz lise olarak girdidim ama torpil olmayınca elendim mülakatta.
Bu sene patronum adliyede ya yardım edecem sana dedi inşallah bu sene mülakatlardan geçerimm..
eğer geçemessem de adalet bölümü bittikten sonra kpss ile atanırım artıkkkk:nazar:

şöbiyet al azıcık, ben çok seviyorum şöbiyeti.....

yok hayır canım ayrı.

hemşommmmm:KK19::KK19::KK19: hava attınn işte:KK53::KK53::KK53: şöviyet neci laa:26::26:

Yaşaşınnn kiiii:KK19::KK19::KK19:

Hoşgeldinn o zaman aramızaa tatlımmmm ne iyi ettinn:KK16::KK16::KK16:bizim topiğe gelen cıkamıyo bak ona göree:KK9::KK9::KK9:

hosgeldin kuzumm iyidir sen nasılsın :KK16:

tekrarr hoşbuldum kızlarrrr :):) bend mutlu oludm guzl karsılamanız sayesınd:KK66:

buarada 30 yasındayım oglum var 1 adet eskı 2010 hazıran analarındanm:) yıne en yaslınız benmıyım bakım :):):26:

ben kaçar artık millet, işler güçler beni bekler.....
güle güleeee:KK3::KK3:

sagol tatlım.. iyi valla önü acık ben gecen sene katiplik sınavına girdim
Klavyeden geçtim kpss 86 dı düz lise olarak girdidim ama torpil olmayınca elendim mülakatta.
Bu sene patronum adliyede ya yardım edecem sana dedi inşallah bu sene mülakatlardan geçerimm..
eğer geçemessem de adalet bölümü bittikten sonra kpss ile atanırım artıkkkk:nazar:

hayırlısı olsun inşaallah canım.....

tekrarr hoşbuldum kızlarrrr :):) bend mutlu oludm guzl karsılamanız sayesınd:KK66:

buarada 30 yasındayım oglum var 1 adet eskı 2010 hazıran analarındanm:) yıne en yaslınız benmıyım bakım :):):26:

ben 28:)

buyur
hoşgeldinnn
tanıt bakalım kendiinii :KK16:

Hosbuldummm...
33 yasindayim..iki oglul var 6 ve 1,5 yasinda... Almanyada yasiyorum...

Dert bölümlerini okuyodum hep elimden geldigince yorum atiyodum ama bunalip esime sarmaya basladim hihihihi paranoyak oluyo insan... Dedim olmiycak böyle geyige geleyim birazzzz :KK66:))

Hosbuldummm...
33 yasindayim..iki oglul var 6 ve 1,5 yasinda... Almanyada yasiyorum...

Dert bölümlerini okuyodum hep elimden geldigince yorum atiyodum ama bunalip esime sarmaya basladim hihihihi paranoyak oluyo insan... Dedim olmiycak böyle geyige geleyim birazzzz :KK66:))
allah bağışlasın :nazar:
iyi etmişsin evde başka türlü zaman geçmiyor

nereye kayboluyonsss siz yaaa:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
bende kayboluyomm ama ben çalışıyomm siz siz:KK14::KK14::KK14:

cevap veriyommm galiba sensinnnn:KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
Selam... Bikisilik daha yer varmi??? :)

tabiki olmazzz mı mı buyrun efendimmmm:KK16::KK16:

X