- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
benimki aslaaa bir su getrmeye laf yaparrr
ben bana su getir diyecemmm anüüü döver kız benii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki aslaaa bir su getrmeye laf yaparrr
haaaa ya bence yinede pazardan almasen onu bırakta duydun mı gızın kocası neleryapıyormuş
yemek neysede ben bir erkeğe cam silmek balkon yıkamak felan yakışıtramam yaff
haaaa ya bence yinede pazardan almasen onu bırakta duydun mı gızın kocası neleryapıyormuş
yemek neysede ben bir erkeğe cam silmek balkon yıkamak felan yakışıtramam yaff
Ama tatlim cok yaniliyosun ikimizde calisiyoruz haftanin bir gunu temizlik yapioruz bem temizlik yaparken o yatacakmi bana kiyamiyokiii yorulurum diueee
ben bana su getir diyecemmm anüüü döver kız benii
Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlımmm
yok pazardan değil superga internettennnn alıcam bakalımmm
duydummm yemektir , hasta olunca yardımdır iyi ama cam balkon yıkamak çok saçma yaa ne gerek varr
Cami ben nasil sileyim en ust katta oturuyoruzzz valla birde diyoki gazetwyle silmek lazimmyok pazardan değil superga internettennnn alıcam bakalımmm
duydummm yemektir , hasta olunca yardımdır iyi ama cam balkon yıkamak çok saçma yaa ne gerek varr
aiennn bencede kanka al bakalımm inşallah memnun kalırsın bende alacamm
Cami ben nasil sileyim en ust katta oturuyoruzzz valla birde diyoki gazetwyle silmek lazimm
evet ama kampanya geliyo sitelere sürekli gelsin de öyle çok icim acıyoooo
Simdi erkegi kadinimi var allah askina ikimizde ayni kosullarda calisiyoruz nede olsaa
oo iyiymişş bilmem tuhaf bence ama yardımcı olması iyi tabiki
oh oh ne güzell senin kocis de yemek yapar mıı
her iş yapar her iş ne istersem onu yapar ev süpürür bulaşık çamaşır ödevlerimi bile yapar benim kocacım bitanedir tek kusuru azcık yaşlı 32 yaşında olsun
Ben gece iyurken susadim desem su getirir hemen ayyy nazar degmesinn yaa masallah deyimde
aa öyle mii:26: sen kaç yaşındasın tatlımmm ilk evliliğinz mi ikinizindee:26::26:
o adam yüzünden diimii
ya tatlım öylede..
yinede bir erkeğe yakışmaz bunlar sen bize bakmaa herkezin görüşü kendinee
patronmm geldiii
evet ilk evliliğim ben 26 yaşındayım sarı ceylanım sarı güneşim benimm :d
evetttttt , face de kız arkdaşlarımın bazılarını bile siliyoo ne amaçla acabaa
Sende mi eskişehirlisin yoksaaevet ilk evliliğim ben 26 yaşındayım sarı ceylanım sarı güneşim benimm :d