Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

haaaa:KK53::KK53::KK53: ya bence yinede pazardan alma:KK31::KK31::KK31:sen onu bırakta duydun mı gızın kocası neleryapıyormuş
yemek neysede ben bir erkeğe cam silmek balkon yıkamak felan yakışıtramam yaff:KK31::KK31:

Bak ya daha yakistiramam diyeeee kocam benimle birlikte bisiler yapmaktan cok hoslaniyorrr bem ona gel yap demiyorum hayat musterek anca ev islerine yetisiyoruz haftanin birgunu

haaaa:KK53::KK53::KK53: ya bence yinede pazardan alma:KK31::KK31::KK31:sen onu bırakta duydun mı gızın kocası neleryapıyormuş
yemek neysede ben bir erkeğe cam silmek balkon yıkamak felan yakışıtramam yaff:KK31::KK31:

yok pazardan değil superga internettennnn alıcam bakalımmm :KK51::KK51:

duydummm yemektir , hasta olunca yardımdır iyi ama cam balkon yıkamak çok saçma yaa ne gerek varr :KK50:

evet ama kampanya geliyo sitelere sürekli gelsin de öyle :KK52: çok icim acıyoooo :KK30::KK30::KK30:

o adam yüzünden diimii:KK47::KK47::KK47:
Simdi erkegi kadinimi var allah askina ikimizde ayni kosullarda calisiyoruz nede olsaa

ya tatlım öylede..
yinede bir erkeğe yakışmaz bunlar sen bize bakmaa herkezin görüşü kendinee:KK14::KK14:

oo iyiymişş :KK1: bilmem tuhaf bence ama yardımcı olması iyi tabiki :KK14:

patronmm geldiii:KK30::KK30:

X