- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #3.761
dur kız iki laf ediyorduk ne temizliği
Benimkide gece gelirdi cocuk alirdi yanina :87: ben uyanirsam götürdüm odasinaama kocis üseniyodu yatiriyodu aramiza bigün bi kizdimmm dedim sirf üsendigindem götürmüyodan bem ozaman bundan sonra onun yataginda yatarim kalirsin oglusunla burda hihihihi yemedi tabiii benimle yatmak varkennnn :87: simdi rahatizzzz ama cok olmuyodu zatennn bazen geliyo aliyoruz ama alistirmiyozzzz :78:
Toz almaga basladimmm :89: sinde bi yerleri süpür kizzzz :78:
olır öyle bazen kafada var bunlarınnn
Benimkide gece gelirdi cocuk alirdi yanina :87: ben uyanirsam götürdüm odasinaama kocis üseniyodu yatiriyodu aramiza bigün bi kizdimmm dedim sirf üsendigindem götürmüyodan bem ozaman bundan sonra onun yataginda yatarim kalirsin oglusunla burda hihihihi yemedi tabiii benimle yatmak varkennnn :87: simdi rahatizzzz ama cok olmuyodu zatennn bazen geliyo aliyoruz ama alistirmiyozzzz :78:
Toz almaga basladimmm :89: sinde bi yerleri süpür kizzzz :78:
hehehehe
geleyım supureyımm
bende sımdı camasır mak almıstı bı 6 ay once falan tısortlerı dleık delık yapıyor ama hgerzmn deıl bazı yıkamalrda bırde kurutma yapıncca kotu bır koku oluyor normalmı bılmem amaaa sonnda arayabıldm sewrvısı yrn gelıp bakacaklr ınsallahh :):)
sevgı o ne kızzzzz
hehehehe
geleyım supureyımm
bende sımdı camasır mak almıstı bı 6 ay once falan tısortlerı dleık delık yapıyor ama hgerzmn deıl bazı yıkamalrda bırde kurutma yapıncca kotu bır koku oluyor normalmı bılmem amaaa sonnda arayabıldm sewrvısı yrn gelıp bakacaklr ınsallahh :):)
sevgı o ne kızzzzz
dilay bizede gel ne olur evi .....götürüyo valla ya
hadi yaa cok mu kötüsünn kuzummm:26::26:
topik bi anda yavaşladı öğlen oldu tabiiii yemek vaktii
Iyi süpür kizzzzzhihihihi uiiiyyyy hemen baktir hain makine :76:
Gelirim canimmmm :76: bi benim evi temizliyek geliriz günesimleeeedimi kizzzz
Simdi karar degistirdimilk önce kücük tosunu banYo yapimmmm sonra temizlige devammmm :88:
ney ney kızzz
hemde nasıl canım uykum açılsın diye nescafe söyledim öğlende hemen yatıcam mesai saatine kadar ya oturduğum yerde gözlerim kapanıyo valla
valla canım ben burdayım
gelin gelin ne olur ya size çok ihtiyacım var çokkkk
ay alıntı yapmmsm yazmssn ya bısıler tekerleme gıbı hehe ona demstımm
sizi demiyomm kiii
nerde yatacan kız iş yerinde yatırdırlar mıı
tuncel kurtız vefat etmıs cok severdım allah rahmet eylesın
benim burda ikili deri pofuduk bi koltuk var orda öğle arası kestircem biraz canım çok kötüyüm yaaa