Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

olomm gacı üşenmemiş geriden geriden gelmiş nasıl bir çatlaklık buuu yuhh pühh

alır tamam mı alır kurban ol bahaa

Kizlarrr temizlik yapmam lazimmmm :81: bi el atunnn daaa basim agriyooo hastayim hastaaa :92: bi yardim edenim yuuuukkk

ah ah yaşlandık artık dimiiii ellerimiz cok yaşlandıı

ya ben hıc yatagndn almazdm kucak bebesı hıc olmadı aslnda hep yatagnda uyuyyn bır bebekktı sallamzdm bıle hep kocamn halt yemesı cok pımpırıklı aman ya ksuarsa bogulrsa aman bugn nefes almadıııı ooyy oyyyy sımdı cekıyrz ıste

ama bence kocan doğru olanı yapmışş bende olsam aynısını yapardımm cok zor gerçektennn:18::18:

Benimkide gece gelirdi cocuk alirdi yanina :87: ben uyanirsam götürdüm odasina ama kocis üseniyodu yatiriyodu aramiza bigün bi kizdimmm dedim sirf üsendigindem götürmüyodan bem ozaman bundan sonra onun yataginda yatarim kalirsin oglusunla burda hihihihi yemedi tabiii benimle yatmak varkennnn :87: simdi rahatizzzz ama cok olmuyodu zatennn bazen geliyo aliyoruz ama alistirmiyozzzz :78:

dilayyyy hadı temızlıgee cnmm

Toz almaga basladimmm :89: sinde bi yerleri süpür kizzzz :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…