Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Benden iyisini bulursa, buyursunnn :KK45:

Seni kimse almaz cadiii :KK54: boduna umitlende :KK47: ömür billa caliscan hihiuhahia :76:

Bende ebrar ilk duydugumda tuaf gelmisti :88: benim arkadas ogluna koydu :KK45:

Kizlar yapmayin :KK56: odasinda yatsinlar :KK57: korkak olurlar bakkkk :68; biraz ugrasla 10 günde halledersiniz :76:

Uiiiiyyy :KK67: yesinlerrrr nasilda korurmusss :87:

Cok hizlisin la bugünnnn :81: simdi basimda döndü :KK12: yavas la birazzz :KK3: yetisemiyommm
olomm gacı üşenmemiş geriden geriden gelmiş nasıl bir çatlaklık buuu:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: yuhh pühh:KK53::KK53::KK53:

alır tamam mı alır:KK4::KK4::KK4::KK4: kurban ol bahaa:KK14:

Kizlarrr temizlik yapmam lazimmmm :81: bi el atunnn daaa :KK71: basim agriyooo :KK66: hastayim hastaaa :92: bi yardim edenim yuuuukkk :KK71:

Benden iyisini bulursa, buyursunnn :KK45:

Seni kimse almaz cadiii :KK54: boduna umitlende :KK47: ömür billa caliscan hihiuhahia :76:

Bende ebrar ilk duydugumda tuaf gelmisti :88: benim arkadas ogluna koydu :KK45:

Kizlar yapmayin :KK56: odasinda yatsinlar :KK57: korkak olurlar bakkkk :68; biraz ugrasla 10 günde halledersiniz :76:

Uiiiiyyy :KK67: yesinlerrrr nasilda korurmusss :87:

Cok hizlisin la bugünnnn :81: simdi basimda döndü :KK12: yavas la birazzz :KK3: yetisemiyommm

ah ah yaşlandık artık dimiiii:KK53::KK53::KK53::KK53: ellerimiz cok yaşlandıı:KK1:

ya ben hıc yatagndn almazdm kucak bebesı hıc olmadı aslnda hep yatagnda uyuyyn bır bebekktı sallamzdm bıle hep kocamn halt yemesı cok pımpırıklı aman ya ksuarsa bogulrsa aman bugn nefes almadıııı ooyy oyyyy sımdı cekıyrz ıste

ya ben hıc yatagndn almazdm kucak bebesı hıc olmadı aslnda hep yatagnda uyuyyn bır bebekktı sallamzdm bıle hep kocamn halt yemesı cok pımpırıklı aman ya ksuarsa bogulrsa aman bugn nefes almadıııı ooyy oyyyy sımdı cekıyrz ıste

ama bence kocan doğru olanı yapmışş bende olsam aynısını yapardımm cok zor gerçektennn:18::18:

Benimkide gece gelirdi cocuk alirdi yanina :87: ben uyanirsam götürdüm odasina :KK52: ama kocis üseniyodu yatiriyodu aramiza :KK71: bigün bi kizdimmm :KK51: dedim sirf üsendigindem götürmüyodan bem ozaman bundan sonra onun yataginda yatarim :KK71: kalirsin oglusunla burda :kk77: hihihihi :KK45: yemedi tabiii benimle yatmak varkennnn :87: simdi rahatizzzz :KK28: ama cok olmuyodu zatennnEn Büyük TÜRKİYE bazen geliyo aliyoruz ama alistirmiyozzzz :78:

dilayyyy hadı temızlıgee cnmm :KK66:

Toz almaga basladimmm :89: sinde bi yerleri süpür kizzzz :78:

X