Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

beni neden es geçiyorsunn diloş ben es gecilecek insanmıyımm:KK14:

Istemez istemezzz :110: ben ilk sordugumda kendin yap dedin :92: sagolsun günesim yardima kostu :82: senin elin gelmez zaten pasakli En Büyük TÜRKİYE damat adayi yakmasa bari kendini seninalipta :KK74:
Oooohhhhj evimde tosunumdaaa misss gibi oldularrrr :127: nerdesinizzz milletttt geldummm :79:

Istemez istemezzz :110: ben ilk sordugumda kendin yap dedin :92: sagolsun günesim yardima kostu :82: senin elin gelmez zaten pasakli En Büyük TÜRKİYE damat adayi yakmasa bari kendini seninalipta :KK74:
Oooohhhhj evimde tosunumdaaa misss gibi oldularrrr :127: nerdesinizzz milletttt geldummm :79:

gırdın gırdınnn:KK19::KK19::KK19:
herkezler yemeğe dagıldı :KK14:

Son düzenleme:
Benmi dagittimmm ? :KK33: hani diyetteydi bunlar? :KK43: hobidi girtlak amba yiyorlar yaaaa :KK19: heeeyyy huuuuu siseceniz loooo :KK55:

Benim kocis süper asci :KK19: severek yapiiii napayimmm :KK73:

vay bee nerde bizie böyle koca denk gelecek.
benim odunu mutfağa koysan mutfağı yakr:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
onlar sözde diyetler bacım öyle dıkınıyorlar gürmen mi bana inanmıyordunuz kendiniz görünnn:KK51::KK51::KK51:
sen dağıtmadın sen gırdınn kalbimi:KK47::KK47:

Espiriye bak:KK53:Ağlamak istiyorum:84::84:

Begendiremedikkkkk :KK37: iyi catla patla ozamannnn :102:

vay bee nerde bizie böyle koca denk gelecek.
benim odunu mutfağa koysan mutfağı yakr:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
onlar sözde diyetler bacım öyle dıkınıyorlar gürmen mi bana inanmıyordunuz kendiniz görünnn:KK51::KK51::KK51:
sen dağıtmadın sen gırdınn kalbimi:KK47::KK47:

Vallah benimki cocu kadindan iyi yemek yapiyor :KK69: bayiliyor yeni biseyler denemeye :KK58: bende saliyim cayira En Büyük TÜRKİYE iyi yetistirmek lazimmmm :92:
Benmi kirdimmmm looo :KK19: asil sen kirdin beni :83: bi isin ucundan tutmadin :KK49:

X