- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #3.301
aman gidip gidip geliyorum canım daha dersler tam başlamadıeylülüm düşündüğün bişey varmı canım bayram için bende alıcam ama kararsızım ya
geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın bende diyetisyene gideyim en iyisi ya
hoşgeldin canım ben iyi olmaya çalışıyoruk kendi adıma sen nasılsın canım
okul nasıl gidiyo
onun kaynanası buzdolabında böcek besliyormuş
sagol birtanem git bence git hiç durmaa yoksa çekilmez olur bu durumm sağlığın herşeyden önemli hem sen çok mu kilolusun neden taktın ki bu kadareylülüm düşündüğün bişey varmı canım bayram için bende alıcam ama kararsızım ya
geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın bende diyetisyene gideyim en iyisi ya
okul nasıl gidiyo
Mutlukiz cokmu kilolusun ki?bence dikkatli ol otür caylar zaten tuvalete cikarmakla ana zayiflatiyor :98: ama bu sefer metabolizim tamamen degisiyor ve önüne gecemezsin zaten tasinma,is,cocuk baya hateketli hayatin var ufak bi diyetle aarsin kilolari :78: ama caylara dikkat hele günde 4-5 kere icmek cok abarti bence
66 kiloyum canım 60 kilo olmak istiyorum ama veremiyorum nedense ya
bende aktara gittim canım oda bana biberiye çayı önerdi gün gün arrtırrıp azaltcan dedi
ama bu gidişle daha kötü olcam ya ben boğazımı kesemiyorum dilayım bir türlü
aman gidip gidip geliyorum canım daha dersler tam başlamadı
bu arada bayram ayın kaçındaydıı
ciddimisinn
kayın babası da cok dindarmış
Görümceleri cok kıskanmış artık ayaklarını kesmiş hepsininnasıl bir kız bu ya ben anlamadım ki
sagol birtanem git bence git hiç durmaa yoksa çekilmez olur bu durumm sağlığın herşeyden önemli hem sen çok mu kilolusun neden taktın ki bu kadar
çaydanlık şakası vardı ya o geldi aklıma biliyon muuunee neydiiqqqqqqqqqqqqdiddiidididii
buldun mu ben dün bulamdımmmherkez demiş yine sahalara dönmüşün felan yazmış koptmm yaa
eylülüm düşündüğün bişey varmı canım bayram için bende alıcam ama kararsızım ya
okul nasıl gidiyo
allah kolaylık versin canım bayram ekimin 15 i canım allah nasip ederse hayırlısı bakalım...
siz yine neden bahsediyorsunuz ya ben fransız kaldım konuya
ya 66 kiloyum sevgim 60 olmak istiyorum ama veremiyorum boğazıma dur diyemiyorum bir türlü ya
çaydanlık şakası vardı ya o geldi aklıma biliyon muuu
bu sefer tarz değiştirip ceket pantolon etek yada bol pantolon şeklinde giymek istiyorum canım ama bakalım yaaa
çaydanlık şakası mı bilmiyommmmmmmmm:26::26::26::26::26::26:
seni tarzını sevsinler
üzülerek söylüyorumm dilaya katılyıorummmm
ciddimisinn
kayın babası da cok dindarmış
Görümceleri cok kıskanmış artık ayaklarını kesmiş hepsininnasıl bir kız bu ya ben anlamadım ki
66 kiloyum canım 60 kilo olmak istiyorum ama veremiyorum nedense ya
bende aktara gittim canım oda bana biberiye çayı önerdi gün gün arrtırrıp azaltcan dedi
ama bu gidişle daha kötü olcam ya ben boğazımı kesemiyorum dilayım bir türlü
boğazını kesmessen sadece çayın bir etkisi olacağını sanmıyorm ki bennhele hele ekmek hiç yememen gerekiyoo
varya youtube da çok komik izle
bakalımm geçen düüğünde ceket giydim ilk defa yakıştı dedilerrr :82::82::82:
De gittttz
Kimki ooookimki oooo bende okumak istiyommm
Vallah tuvalete cikaran, kusturan seyler hiiiic saglikli degilbogazdan kesme :90: yediklerini degistir ve portionlari azalt ekmegi kes acikinca elma ye, sakiz cigne, su ic her yemekten önce bi bardak su ic ozaman cok yemezsin bak sonra kötü olur önüne gecemezsin :111:
o zaman böyle kalırsınnkesemiyom işte kesemiyom napayım
kesemiyom işte kesemiyom napayım
De gittttz
Kimki ooookimki oooo bende okumak istiyommm
Vallah tuvalete cikaran, kusturan seyler hiiiic saglikli degilbogazdan kesme :90: yediklerini degistir ve portionlari azalt ekmegi kes acikinca elma ye, sakiz cigne, su ic her yemekten önce bi bardak su ic ozaman cok yemezsin bak sonra kötü olur önüne gecemezsin :111:
rüyamı yorumlayınnnn bakıyım çok saçmaydıııı :18::18::18::44:
şu umutsuz ev kadınlarında sinan varya yaseminin kocasıydı dün akşam biraz izledim de ondan herhalde ; rüyamda onla evlenmişim ama biraz daha genç hali onun , bana o kadar ilgili o kadar çok üzerime düşüyo o kadar olgun anlayışlı ki anlatamam bende nasıl mutluyum nasıl seviniyorum